Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

Τι κρύβουν σήμερα Δευτέρα 21/9 τα Ζώδια!


Γενικά
Το επερχόμενο τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο ενδέχεται να συμβάλλει σε μια σκληρή αντιπαράθεση με ένα συγγενικό σου πρόσωπο, ενώ μπορεί να θέσει επί τάπητος κι ένα νομικό ζήτημα. Επιπλέον, σου εφιστά την προσοχή σε μετακινήσεις και ταξίδια αλλά σε κάθε περίπτωση μπορείς να αποφύγεις κάθε δυσάρεστη παρενέργεια αν φερθείς συμβιβαστικά και συνετά.

Ερωτικά
Κάθεσαι πάνω σε «αναμμένα κάρβουνα», είτε επειδή κάποια πράγματα δεν προχωρούν με τον τρόπο και κυρίως με την... ταχύτητα που θα ήθελες, είτε λόγω μιας «απειλής» από κάποιον/α αντίζηλο. Ότι κι αν είναι, μην αντιδράσεις με βάση το θυμικό σου.


Γενικά
Ο ενεργός Κρόνος στον Τοξότη σε ωθεί να κάνεις κάποιες αναγκαίες περικοπές στα έξοδα σου και να χαράξεις πιο ορθολογικά την οικονομική σου πολιτική. Σε πρώτη φάση ενδέχεται να προκύψει και μια έντονη διαφωνία γύρω από ένα οικογενειακό ζήτημα με οικονομικές προεκτάσεις αλλά σίγουρα μπορείς να πετύχεις το καλύτερο αν ξεκαθαρίσεις την θέση σου χωρίς ακρότητες.

Ερωτικά
Ο Δίας δεν σκοπεύει να σε αφήσει... παραπονεμένο/η και το ελάχιστο που μπορεί να κάνει για σένα είναι να σε φέρει σε ένα περιβάλλον όπου είσαι περιζήτητος/η! Από εκεί και ύστερα, το πώς θα διαχειριστείς την όλη κατάσταση είναι δικό σου θέμα.


Γενικά
Από τη μια πλευρά ο Δίας στηρίζει τις κοινωνικές και επαγγελματικές σου βλέψεις, από την άλλη όμως ο Κρόνος δείχνει... πρόθυμος να σου βάλει «τρικλοποδιές», κυρίως μέσω της στάσης κάποιων που επιθυμούν να σε έχουν υπό τον έλεγχο τους. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει εναλλαγές θετικών και αρνητικών καταστάσεων αλλά σε κάθε περίπτωση το θέμα είναι να βρεις την μέση οδό.

Ερωτικά
Ίσως έχεις την τάση να «μπεις» σε μια σχέση, από ανασφάλεια και μόνο αλλά να ξέρεις ότι στην περίπτωση που το πράξεις, το μόνο που θα κερδίσεις τελικά είναι η εμπειρία της επίλυσης προβλημάτων, χωρίς να ακούσεις ούτε ένα... ευχαριστώ!


Γενικά
Ο Άρης στον Λέοντα σε ωθεί να διεκδικήσεις ότι το καλύτερο για σένα στον οικονομικό τομέα αλλά μην περιμένεις να μην υπάρξουν... αντιδράσεις στις πρωτοβουλίες σου. Έτσι λοιπόν τελικά μπορεί να οδηγηθείς σε έναν συμβιβασμό που θα αφήσει κάθε πλευρά ικανοποιημένη. Παράλληλα, φαίνεται πως ήρθε η ώρα να πάρεις κάποιες σημαντικές αποφάσεις για την δουλειά σου.

Ερωτικά
Ο Πλούτωνας σε καλεί να αφήσεις πίσω σου πρόσωπα και καταστάσεις που είτε δεν σου αρμόζουν, είτε τείνουν να γίνουν «φαντάσματα» Κι αν σε τρομάζει αυτός ο «μηδενισμός» δεν έχεις παρά να σκεφτείς ότι... σε περιμένουν πολύ καλύτερες μέρες!


Γενικά
Φαίνεται πως βρίσκεσαι στα πρόθυρα μιας σύγκρουσης που θα μπορούσε να διαταράξει τις ισορροπίες σου σε πολλούς τομείς, ξεκινώντας όμως από την σχέση σου με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Κι αν μεν δεν συμβαδίζουν οι προθέσεις σας, όλα μπορεί να λυθούν αρκεί να μην οδηγηθούν τα πράγματα στα άκρα. Ίσως όμως να έχεις να κάνεις με κάποιου είδους «εξωτερικό» πρόβλημα.

Ερωτικά
Είναι άλλο αυτό που επιζητάς εσύ κι άλλο εκείνο που θα... περίμενε ο άνθρωπος σου! Γι' αυτό μην βιάζεσαι να επιδείξεις το ενδιαφέρον σου με έναν τρόπο που τελικά θα... απορριφθεί, θίγοντας τον εγωισμό σου και «ψυχραίνοντας» την σχέση σου.


Γενικά
Την ίδια στιγμή που ο Δίας στο ζώδιο σου ενισχύει τις προσπάθειες για ένα νέο ξεκίνημα, ο Κρόνος στον Τοξότη σου βάζει δύσκολα... επιμένοντας να κλείσεις πρώτα κάποιες εκκρεμότητες. Κι αν βρεθείς σε δίλημμα το σωστό θα ήταν να «ξεφορτωθείς» όλα αυτά που σε βαραίνουν ή μπλοκάρουν την εξέλιξη σου. πριν εγκλωβιστείς σε μια κατάσταση που δεν πάει... ούτε μπρος, ούτε πίσω!

Ερωτικά
Ο Πλούτωνας σε βάζει στην... διαδικασία να απορρίπτεις όποιον ή όποια δεν φαίνεται να αντιπροσωπεύει το τέλειο για σένα, όμως όλη αυτή η εκ των προτέρων αξιολόγηση είναι μάλλον μια δικαιολογία για να μην κάνεις τελικά... τίποτα!



Γενικά
Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιο σου μπορεί να συμβάλλει σε μια επιπλέον ταλαιπωρία, δημιουργώντας ποικίλα προσκόμματα στις δραστηριότητες σου. Εκείνο όμως που σου ζητά στην πραγματικότητα είναι να ενεργοποιήσεις κάθε εναλλακτική λύση που έχεις στο «συρτάρι» ή απλά να συμπληρώσεις κάποια κενά. Όσο για συμφωνίες, υπογραφές κλπ, να ξέρεις ότι θα χρειαστούν αναθεώρηση.

Ερωτικά
Μια μάλλον απρόσμενη εξέλιξη μπορεί να σε συναρπάσει ή να σου δώσει την δυνατότητα να δεις με «άλλο μάτι» ένα πρόσωπο που μέχρι χθες σου φαινόταν αδιάφορο. Είναι δύσκολο όμως να υπάρξει μια... κανονική σχέση!


Γενικά
Ο ενεργός Άρης σε ωθεί να πάρεις δυναμικές –και ενίοτε ηρωικές– πρωτοβουλίες, βάζοντας στο περιθώριο τους... αντιφρονούντες αλλά και κάθε εμπόδιο, επειδή όμως ξέρεις καλά ότι τίποτα σχεδόν δεν μπορεί να προχωρήσει χωρίς οικονομική υποστήριξη, πρόσεξε μήπως επιμένοντας στον ρόλο του ασυμβίβαστου βρεθείς τελικά εκτεθειμένος κι αναγκασμένος να υποχωρήσεις.

Ερωτικά
Ο Δίας... αυξάνει τους πειρασμούς, κάτι βέβαια που αν είσαι μόνος/η δεν σε «χαλάει» καθόλου. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, πρόσεξε μην εκτεθείς, πολύ περισσότερο που ο... κίνδυνος ελλοχεύει στο φιλικό σου περιβάλλον!


Γενικά
Ο Κρόνος στο ζώδιο σου σε ωθεί να γίνεις πιο συγκεκριμένος και πιο σταθερός στις επιδιώξεις σου θυσιάζοντας ενδεχομένως κάποιες προοπτικές που δείχνουν άτοπες. Και βέβαια θα ήταν σοφό να... πάρεις το μήνυμα, προσαρμόζοντας εγκαίρως την πολιτική σου, αφού διαφορετικά θα σου είναι αδύνατον να ανταποκριθείς σε ένα πλήθος υποχρεώσεων, που μάλιστα μπορεί να αντικρούει η μια την άλλη.

Ερωτικά
Σταδιακά γίνεσαι όλο και πιο επιλεκτικός/η, αφού δεν σου λένε τίποτα οι εφήμερες σχέσεις. Κι αυτή η... κρίση σοβαρότητας μπορεί να έχει τελικά θετικές συνέπειες στην προσωπική σου ζωή ακόμη κι αν χρειαστεί να μείνεις μόνος/η για ένα διάστημα.


Γενικά
Το επερχόμενο τετράγωνο Άρη-Κρόνου μπορεί να σε βάλει σε δίλημμα σχετικά με μια αγορά που δείχνει αναγκαία ή την χρηματοδότηση μιας προσπάθειας, που δεν έχει... εξασφαλισμένη την επιτυχία. Αν όμως χειριστείς την υπόθεση με σύνεση και στρατηγική, δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. Αν πάλι πρόκειται για ένα οικονομικό θέμα που αφορά στην υγεία σου, ε εκεί δεν χρειάζονται... τσιγκουνιές!

Ερωτικά
Από... ενεργειακής απόψεως δεν φαίνεται να είσαι «στα καλύτερα σου» κι αν ζορίσεις τον εαυτό σου προσπαθώντας να αποδείξεις την σεξουαλική επάρκεια σου, είναι πιθανόν να μην αντεπεξέλθεις και να περιέλθεις τελικά σε δύσκολη θέση.


Γενικά
Ο ενεργός Άρης ενδέχεται να σε εξωθήσει σε μια σύγκρουση με... οποιονδήποτε αντιτίθεται στις επιδιώξεις σου. Αν και σε αυτήν την φάση σου είναι όντως δύσκολο να συνεργαστείς, προσπάθησε τουλάχιστον να μην διαρρήξεις τις σχέσεις σου με άτομα που σου έχουν σταθεί. Από την άλλη πλευρά όμως, μην διστάσεις να ξεκόψεις από όσους/ες αποδεικνύονται ανάξιοι της εμπιστοσύνης σου.

Ερωτικά
Όσο κι αν θέλεις να γίνουν κάποια πράγματα άμεσα και γρήγορα, το σωστό θα ήταν να φανείς πιο υπομονετικός/η, αφού σε διαφορετική περίπτωση διακινδυνεύεις το να διαταράξεις την σχέση σου με τον άνθρωπο σου για... ψύλλου πήδημα!


Γενικά
Ενώ θα μπορούσες να εκμεταλλευτείς τις συγκυρίες για να αναδειχθείς περισσότερο στον κοινωνικό και επαγγελματικό στίβο, φαίνεται να δυσκολεύεις από μόνος/η σου τα πράγματα, είτε βάζοντας «υπερφίαλους» στόχους, είτε υποτιμώντας τις πραγματικές σου δυνατότητες. Καταλαβαίνεις βέβαια ότι υπάρχει και η μέση οδός, την οποία... οφείλεις να ακολουθήσεις αν θες πραγματικά να πετύχεις.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η μπορεί να γνωρίσεις ένα «πολλά υποσχόμενο» άτομο, διατήρησε όμως τις επιφυλάξεις σου, μέχρι να «μετρήσεις» τον βαθμό της αξιοπιστίας του. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, ίσως χρειαστείς περισσότερες «ανάσες» ελευθερίας.



Πηγή: http://www.astrology.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *