Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

Τι κρύβουν σήμερα Τρίτη 8/9 τα Ζώδια!


Γενικά
Όταν το κλίμα γίνεται «πολεμικό», το να φερθείς υποχωρητικά, αδυνατίζει την διαπραγματευτική σου ισχύ. Ο Άρης σε ωθεί σε ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα και μην διστάσεις να πάρεις τις πρωτοβουλίες που χρειάζονται. Μπορείς μάλιστα να προχωρήσεις και σε μια πρόσκαιρη μεν αλλά αποφασιστικής σημασίας συνεργασία, έστω κι αν αυτό δεν αρέσει σε κάποιους.

Ερωτικά
Κάτω από τις παρούσες συνθήκες δεν θα έπρεπε να πάρεις τίποτα ως δεδομένο. Μάλιστα όλα αυτά που δείχνουν «σίγουρα» ενδέχεται να ανατραπούν κι ίσως κληθείς να επιλέξεις αν θα είσαι το θύμα ή ο δράστης ενός επικείμενου αιφνιδιασμού.


Γενικά
Ένα οικογενειακό θέμα μπορεί να ταράξει την μακαριότητά σου αλλά τώρα είναι που πρέπει να αντιδράσεις, διεκδικώντας αυτά που σου αξίζουν. Σε διαφορετική περίπτωση ενδέχεται να γίνεις «ουραγός» των εξελίξεων, χάνοντας μάλιστα κάποια πλεονεκτήματα. Παράλληλα, ο Άρης σε ωθεί να προχωρήσεις σε κάποιες αναγκαίες τεχνικές εργασίες στο σπίτι.

Ερωτικά
Οι συνθήκες ευνοούν την διερεύνηση κάθε πτυχής μιας υπόθεσης που σε ενδιαφέρει κι ίσως μάθεις πράγματα που θα σε βοηθήσουν να πάρεις μια σημαντική απόφαση, Παράλληλα όμως, έχε τον νου σου και σε «καλοθελητές» που ίσως επιχειρήσουν να σε παραπλανήσουν.


Γενικά
Το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα σε θέλει πιο υποψιασμένο/η, αφού πολλά από αυτά που διαδραματίζονται γύρω σου δεν είναι και τόσο «τυχαία». Πρόσεξε ακόμη μήπως χάσεις κάποια σημαντικά έγγραφα ή αρχεία. Υπάρχει όμως κι ένας πιο πνευματικός δρόμος που θα σε βοηθήσει να αποφύγεις τις παγίδες της καθημερινότητας: Η έρευνα και η επίλυση μυστηρίων.

Ερωτικά
Είναι πολύ πιθανόν να σου γίνει μια πρόταση αλλά οι συνθήκες δεν ευνοούν ένα νέο ξεκίνημα, αφού κινδυνεύεις να πέσεις θύμα ενός μη ελεγχόμενου πάθους. Επιπλέον καλείσαι να ψάξεις τι μπορεί να κρύβεται πίσω από μια φαινομενικά «ειδυλλιακή» κατάσταση.


Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε θέλει έτοιμο/η να ανταποκριθείς σε κάθε νέα πρόκληση, δείχνοντας μάλιστα τον καλύτερο εαυτό σου, αφού τα πράγματα μπορεί να μην είναι εύκολα. Παράλληλα, ο Άρης μπορεί να συμβάλλει στο «σπάσιμο» μιας συνεργασίας αλλά και στην αναζήτηση νέων υποστηρικτών, ενώ «παίζει» δυνατά και το ενδεχόμενο μιας νομικής αντιπαράθεσης.

Ερωτικά
Το συναίσθημά σου ξεχειλίζει και η ημέρα αναμένεται να έχει πολλές συγκινήσεις αλλά αν δεν ορίσεις τις προτεραιότητές σου, ενδέχεται να ταλαιπωρήσεις τους άλλους με κάποιες ιδιοτροπίες που δεν έχουν λογική! Κράτα λοιπόν πιο γερά το «τιμόνι» σου.


Γενικά
Ο Άρης σε καλεί να αναλάβεις δράση, ώστε να διεκπεραιώσεις κάποιες υποθέσεις που δεν παίρνουν αναβολή. Το «καμπανάκι» κτυπά κυρίως για τα επαγγελματικά σου αλλά ενδέχεται να αντιμετωπίσεις και τεχνικά προβλήματα ή ζημιές στον εξοπλισμό σου. Αν μετακινηθείς ή ταξιδέψεις, πρόσεξε μην ταλαιπωρηθείς πέραν του δέοντος, ακολουθώντας μια μάλλον άγνωστη διαδρομή.

Ερωτικά
Οι καταστάσεις εναλλάσσονται και μάλιστα απότομα! Έτσι, δεν αποκλείεται να υποστείς ένα «σκοτσέζικο ντους», εισπράττοντας μια απογοήτευση από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο και μια ικανοποίηση από κάποιον/α που δεν περίμενες.


Γενικά
Ο Ερμής σου εφιστά την προσοχή σε ένα οικονομικό θέμα που μπορεί να φαίνεται σχετικά απλό αλλά σίγουρα κρύβει πίσω του μπόλικο παρασκήνιο. Ίσως κάποιοι προσπαθήσουν να πλήξουν τα συμφέροντά σου με «κατασκευασμένα» στοιχεία ή δόλιες ενέργειες, εσύ όμως μπορείς να προλάβεις το κακό, αν έχεις τον νου σου και διερευνήσεις έγκαιρα κάθε πιθανότητα.

Ερωτικά
Ο Πλούτωνας ενεργοποιεί ένα παρασκήνιο που καλό είναι να γνωρίζεις! Αν σκοπεύεις λοιπόν να κάνεις οποιαδήποτε κίνηση φρόντισε πρώτα να μάθεις όλα αυτά τα «κρυφά», που θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις μια πληρέστερη εικόνα της κατάστασης.



Γενικά
Η Σελήνη στον Καρκίνο δημιουργεί νέα δεδομένα σε σημαντικούς τομείς της ζωής σου (καριέρα, σχέσεις, οικογένεια), καλώντας σε να διαπραγματευτείς με άλλους «παίκτες» και να εξετάσεις κάθε εναλλακτική λύση που μπορεί να σου προσφέρεται. Παράλληλα, ο Ερμής στο ζώδιό σου μπορεί να σε βοηθήσει να βρεις κάτι πολύτιμο ή να μάθεις μυστικά, που θα σε... εκπλήξουν!

Ερωτικά
Σε αυτήν την φάση είναι δύσκολο να κρατήσεις τις ισορροπίες στην προσωπική σου ζωή και το ευκολότερο θα ήταν να... πας για άλλες πολιτείες! Προσπάθησε όμως πρώτα να δεις μήπως η σχέση σου μπορεί απλά να ανανεωθεί, χωρίς περαιτέρω συνέπειες.


Γενικά
Το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι για να αποκαλύψεις ή να αποκρυπτογραφήσεις γρίφους και μυστήρια. Καλό θα ήταν όμως να μην εξαντλήσεις τις διερευνητικές σου τάσεις μόνον σε σχέση με την καθημερινότητά σου και τα άτομα που σε περιβάλλουν αλλά να στοχεύσεις και σε κάτι πιο «υψηλό» που κινείται στην πνευματική σφαίρα.

Ερωτικά
Η καχυποψία σου «κτυπάει κόκκινο» αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχεις απαραίτητα δίκιο. Πολλές φορές το μυαλό σου παίζει παιχνίδια και φτιάχνει σενάρια που όσο κι αν τα στοιχεία τα «επιβεβαιώνουν», τελικά απέχουν πολύ από την πραγματικότητα.


Γενικά
Η Σελήνη στον Καρκίνο αναζωπυρώνει ένα οικονομικό θέμα, το οποίο φαίνεται να λαμβάνει και νομικές διαστάσεις, αφού σε αυτήν την φάση κάθε συνεννόηση δείχνει δύσκολη! Γενικότερα, ο Άρης δυσκολεύει τις συνεργασίες σου αλλά παράλληλα μπορεί να αναζωογονήσει την δίψα σου για μάθηση και να σε ωθήσει να ξεκινήσεις κάτι που σκεφτόσουν από καιρό.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, ο Ουρανός ευνοεί κάθε νέο ξεκίνημα, ίσως μάλιστα με απρόβλεπτο ή παράδοξο τρόπο! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση μπορεί να προκαλέσει μια ξαφνική ρήξη ή στην καλύτερη περίπτωση να αλλάξει το πλαίσιο και τα δεδομένα της


Γενικά
Η Σελήνη στον Καρκίνο αφήνει ανοικτά όλα τα «μέτωπα», ίσως μάλιστα να δημιουργήσει και νέα σε σχέση με σημαντικούς τομείς της ζωής σου (καριέρα, οικογένεια, σχέσεις). Καλείσαι λοιπόν να αναδείξεις το μοναδικό σου ταλέντο να δίνεις λύσεις σε δύσκολες υποθέσεις, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι θα πρέπει να δυσκολέψεις από μόνος/η σου τα πράγματα!

Ερωτικά
Οι καταστάσεις εναλλάσσονται κι ίσως να δυσκολευτείς να βγάλεις συμπέρασμα για τις πραγματικές προθέσεις ενός προσώπου που σε ενδιαφέρει. Να θυμάσαι όμως ότι συχνά μια ανθρώπινη συμπεριφορά υποδηλώνει το αντίθετο από αυτό που δείχνει.


Γενικά
Ο Άρης σε καλεί να δρομολογήσεις άμεσα τα σχέδιά σου, χωρίς να υπολογίσεις το αν και ποιοι/ες συμφωνούν με αυτά. Με όπλο τον αιφνιδιασμό, μπορείς να πετύχεις πολλά μέσα σε ελάχιστο χρόνο και δεν πρέπει να αφήσεις να πάει χαμένη μια τέτοια ευκαιρία. Βρες όμως και μια στιγμή να ξεκουραστείς, αφού αν υπερβείς τις αντοχές σου, ο οργανισμός σου δεν θα αντέξει.

Ερωτικά
Πάνω που νόμιζες ότι ένα θέμα είχε κλείσει οριστικά, τα δεδομένα σε αναγκάζουν να το επανεξετάσεις. Ωστόσο και πάλι δεν θα είναι εύκολο να καταλήξεις σε ασφαλή συμπεράσματα, οπότε άφησε τον χρόνο να κυλήσει μέχρι να «μιλήσει» η καρδιά σου!


Γενικά
Η κατάσταση στα εργασιακά σου δείχνει να είναι «πολεμική» κι ίσως χρειαστεί να διεκδικήσεις δικαιώματα που μέχρι χθες έδειχναν αυτονόητα. Αν δεις όμως ότι δεν υπάρχει καμία ελπίδα συνεννόησης, μην διστάσεις να κάνεις μια νέα αρχή, αφού ο Άρης σε ευνοεί. Φρόντισε όμως να ψάξεις καλά ένα οικονομικό θέμα, που φαίνεται να έχει κάποιες κρυφές πτυχές.

Ερωτικά
Όλα είναι ανοικτά κι αν είσαι μόνος/η, θα έχεις την ευκαιρία να βρεθείς κοντά με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Φλερτ θα υπάρξουν και στην περίπτωση που είσαι ήδη σε μια σχέση αλλά σε αυτήν δες το κυρίως σαν... εμψύχωση!



Πηγή: http://www.astrology.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *