Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015

Αποχωρούν από τη ΔΗΜ.ΑΡ. τα μέλη της επιτροπής νομού Πέλλας

Η Nομαρχιακή επιτροπή νομού Πέλλας συνεδρίασε στις 02/09/2015, αποφάσισε και ενημερώνει τους φίλους και συντρόφους ότι είναι αντίθετη στην δημιουργία της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και ΔΕΝ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ στη συμπόρευση με το ΠΑΣΟΚ.

Η απόφαση της Κ.Ε., πέραν της οριακής πλειοψηφίας, των ''τεχνασμάτων-μεθοδεύσεων¨ της ηγεσίας για την επίτευξη της συμφωνίας και την πρωτοφανή παραβίαση του καταστατικού της ΔΗΜΑΡ, ελήφθει ερήμην του συνόλου του κόμματος, απαξιώνοντας κατά αυτό το τρόπο πλήρως κάθε ''έννοια'' συλλογικής δράσης και παραγκωνίζοντας τις τοπικές οργανώσεις της ΔΗΜΑΡ Πανελλαδικά.

Η ηγεσία της ΔΗΜΑΡ λειτούργησε με πρωτοφανή αντιδημοκρατική για το χώρο λογική χαρακτηριζόμενη από επίδειξη αλαζονείας και μιας νοοτροπίας ''΄ξένης'' για την Ανανεωτική Αριστερά θυμίζοντας άλλες '' ξεπερασμένες'' για το χώρο ''λογικές''. Μια αντιδημοκρατική λογική για τη λήψη μιας κρίσιμης ''απόφασης'' για το κόμμα σε ένα κλειστό κύκλο ¨εκλεκτών στελεχών''.

Η απόφαση συμπόρευσης με το ΠΑΣΟΚ ο τρόπος λήψης της και η ¨συνολική συμπεριφορά¨ της ηγεσίας προσβάλουν τις ιδρυτικές αρχές της , το ήθος και τη δημοκρατική παράδοση της Ανανεωτικής Αριστεράς, αφήνοντας έτσι ως μόνο αντάλαγμα για τη σύμπλευση το μοίρασμα θέσεων και την επιβίωση του κομματικού μηχανισμού!!!

Τα μέλη της Νομαρχιακής Πέλλας ύστερα από μια σταθερή πορεία στο κόμμα με γνώμονα πάντα τις αρχές της Ανανεωτικής Αριστεράς και της δημοκρατίας δηλώνουν την ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ τους από τη ΔΗΜΑΡ αναδεικνύοντας την ''αποχή'' τους από το αντάλαγμα θέσεων! 


Το κείμενο υπογράφουν τα παρακάτω 4 μέλη (απο τα 5) της Νομαρχιακής:

ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΑΠΟΥΝΤΖΗΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΒΡΟΥΛΑΚΗΣ

ΜΑΡΙΑ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΥΡΠΑΝΗΣ



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *