Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

IALMOPIA LIVE: Χωρίς απρόοπτα η σημερινή εκλογική διαδικασία στην Αλμωπία (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Για άλλη μια φορά τον τελευταίο καιρό, οι πολίτες της Αλμωπίας προσήλθαν στις κάλπες για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.


Γεγονός είναι πως η κίνηση στα εκλογικά κέντρα μέχρι και αυτή την ώρα είναι αισθητά μειωμένη, δείγμα ίσως και της ''κούρασης'' του κόσμου από τις συχνές εκλογικές διαδικασίες.


Χαρακτηριστικό είναι πως για άλλη μια φορά παρατηρήθηκε παντελής απουσία μελών των εφορευτικών επιτροπών. Στα περισσότερα εκλογικά τμήματα, η διαδικασία διεξάγεται αποκλειστικά από τους δικαστικούς αντιπροσώπους και τους γραμματείς.


Οι κάλπες ως γνωστόν κλείνουν στις 19:00 και το ialmopia θα σας ενημερώνει συνεχώς για τα αποτελέσματα. Σύμφωνα με το Υπουργείο Εσωτερικών, μετά τις 21:00 θα έχουμε μια σαφή εικόνα για την ετυμηγορία του ελληνικού λαού.


Δείτε εικόνες από τη σημερινή εκλογική διαδικασία

















ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *