Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

Τι κρύβουν σήμερα Κυριακή 11/10 τα Ζώδια!


Γενικά
Ο ενεργός Ποσειδώνας σου συνιστά να ξεκουραστείς, ώστε να μπορέσεις να ανταποκριθείς στις προκλήσεις που έρχονται κι ίσως τελικά σε «πείσει» μέσα από τις ακυρώσεις ή τις αναβολές που θα προκύψουν. Αλλά κι αν επιμείνεις να πασχίζεις «κόντρα στο ρεύμα», το πιθανότερο είναι να κάνεις λάθη ή να πέσεις θύμα της αφηρημάδας σου.

Ερωτικά
Ίσως κάνεις μια νέα γνωριμία αλλά ο αρχικός ενθουσιασμός σου μπορεί να κοπάσει εξ αιτίας κάποιων «κολλημάτων», που θα διαπιστώσεις ότι έχει το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Κι επειδή κανείς δεν πρόκειται να πείσει κανέναν, καλύτερα... άστο!




Γενικά
Με τον Ποσειδώνα «παρόντα» το πρώτο που καλείσαι να κάνεις είναι να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στις καλλιτεχνικές ή φιλοσοφικές σου αναζητήσεις, αφήνοντας κατά μέρος τα πρακτικά θέματα της καθημερινότητας. Ακόμη, φαίνεται να προκύπτει ένα θέμα εμπιστοσύνης με ένα άτομο του φιλικού σου περιβάλλοντος, που άλλα λέει κι άλλα εννοεί.

Ερωτικά
Αν έχεις την πεποίθηση ότι μπορείς να «δέσεις» τον άνθρωπό σου, κάνοντας διαρκείς υποχωρήσεις, μάλλον πρέπει να το ξανασκεφτείς, αφού το μόνο που θα πετύχεις με αυτόν τον τρόπο είναι να βρεθείς αργά ή γρήγορα σε ακόμη πιο δύσκολη θέση.




Γενικά
Ο ενεργός Ποσειδώνας σε βοηθά να εμφανίσεις τα πράγματα όπως σε βολεύει ή να εξωραΐσεις μια πραγματικότητα για να ξεφύγεις από ενδεχόμενες κακοτοπιές. Όμως από ένα «αθώο» ψέμα, που δεν θίγει κανέναν, μέχρι την εκ του πονηρού στοχοποίηση κάποιων, υπάρχει μεγάλη απόσταση κι αν υποκύψεις στον πειρασμό ίσως έχεις κακά ξεμπερδέματα.

Ερωτικά
Οι πειρασμοί σε «καταδιώκουν» κι ίσως είναι δύσκολο να αντισταθείς σε προτάσεις που φαντάζουν ως ειδυλλιακές. Ξέρεις όμως ότι στις πολιτικές προσέγγισης, ο καθένας προσπαθεί να δείξει έναν καλό εαυτό, που συνήθως δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.




Γενικά
Αυτό που θέλει να σε «διδάξει» ο Ποσειδώνας είναι το να μην παίρνεις τα πράγματα πολύ σοβαρά, καταλήγοντας σε μια υπερβολική εσωστρέφεια ή μελαγχολία. Ακόμη λοιπόν κι αν κάποια στιγμή βρεθείς «στριμωγμένος/η στη γωνία», χαλάρωσε και «πέτα» ψηλότερα από τα όποια προβλήματα, επιστρατεύοντας την αισιοδοξία και την πίστη σου στο καλύτερο.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στην Παρθένο ίσως συμβάλλει σε μια «ενδιαφέρουσα» γνωριμία, είτε κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού, είτε απλά καθώς διεκπεραιώνεις κάποιες από τις καθημερινές σου ασχολίες. Υπάρχει όμως κι ένα ακόμη πεδίο «δράσης», το διαδίκτυο!




Γενικά
Ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να προσφέρεις ό,τι μπορείς σε άτομα που περνάνε δύσκολα ή έχουν την ανάγκη σου. Έτσι θα νοιώσεις κι εσύ καλύτερα, αποφεύγοντας μάλιστα κάποιες παγίδες στον οικονομικό τομέα, Γιατί αν προσηλωθείς στο πώς θα κερδίσεις περισσότερα, το πιθανότερο είναι «να πας για μαλλί και να βγεις κουρεμένος/η»!

Ερωτικά
Ο Κρόνος επιμένει να σε «βασανίζει» αλλά πριν αρχίσεις να διαμαρτύρεσαι σκέψου μήπως όλα αυτά που περνάς είναι απόρροια της ανασφάλειας και των ενοχών που κουβαλάς μέσα σου εδώ και χρόνια. Αν όμως «χρωστάς» σε κάποιον, αυτός είναι ο εαυτός σου.




Γενικά
Ό,τι είναι να κάνεις, καν' το μόνος/η σου! Ο Ποσειδώνας «σπέρνει» στο διάβα σου άτομα που δεν μπορείς να τους έχεις καμία εμπιστοσύνη, όσο καλά κι αν «σερβίρουν» τον εαυτό τους. Καλό είναι λοιπόν να αποφύγεις να συνεργαστείς μαζί τους για οποιοδήποτε θέμα, αφού το πιθανότερο είναι να σε χρησιμοποιήσουν για ιδιοτελείς σκοπούς.

Ερωτικά
Το ότι έχεις την ικανότητα να συμβουλεύεις σωστά τους άλλους και να τους προτείνεις τις ενδεδειγμένες λύσεις για την προσωπική τους ζωή, δεν σημαίνει ότι μπορείς να κάνεις το ίδιο και με αυτά που σε αφορούν άμεσα. Ψάξε λοιπόν για... σύμβουλο!



Γενικά
Ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να «ψαχτείς» εσωτερικά με τον τρόπο βέβαια που αρμόζει στις πεποιθήσεις ή τις αναζητήσεις σου κι αν νοιώσεις την ανάγκη να επισκεφτείς έναν «ιερό» τόπο, μην διστάσεις να το πράξεις. Είτε διαλογιστείς, είτε βιώσεις μια κατανυκτική εμπειρία, έχεις να κερδίσεις την εσωτερική σου γαλήνη και ισορροπία.

Ερωτικά
Κατά την διάρκεια της ημέρας ίσως κληθείς να αναλάβεις για μια ακόμη φορά τον ρόλο του μεσολαβητή σε μια υπόθεση που δεν σε αφορά προσωπικά, ίσως όμως υπάρξουν αντιδράσεις από τον άνθρωπό σου, που θα σε προτιμούσε πιο «δικό του».




Γενικά
Η διάθεσή σου να προσφέρεις χρόνο και χρήμα για έναν «ιερό» σκοπό, μπορεί τελικά να αποδειχθεί μια μεγάλη παγίδα, αφού με τις «ευλογίες» του Ποσειδώνα, ό,τι δώσεις θα πάει υπέρ κάποιων «επιτήδειων», που ξέρουν καλά να εκμεταλλεύονται ανάλογες ευαισθησίες. Καλό είναι λοιπόν να διερευνήσεις εξονυχιστικά το θέμα, γλιτώνοντας κι άλλους από την κοροϊδία!

Ερωτικά
Κάτι «παίζει» στο παρασκήνιο αλλά αν δεν έχεις την τύχη να πέσεις πάνω του, ίσως αρχίσεις να αναλώνεσαι σε φανταστικά σενάρια του μυαλού σου, καταλήγοντας σε λανθασμένα συμπεράσματα. Αντίθετα η διαίσθηση σου μπορεί να αποδειχθεί πολύ πιο εύστοχη.




Γενικά
Ένα πρόσωπο του φιλικού σου περιβάλλοντος προσπαθεί να σου βάλει ιδέες για κάτι «μεγάλο» που αν ασχοληθείς μαζί του «θα πιάσεις την καλή», φαίνεται όμως πως είτε έχει μια εντελώς λανθασμένη πληροφόρηση, είτε δρα εκ του πονηρού. Με τον Ποσειδώνα να «κάνει παιχνίδι» το μόνο «μεγάλο» που μπορεί να σου τύχει, είναι ένα... φιάσκο!

Ερωτικά
Ο ενεργός Κρόνος σε καλεί να είσαι πολύ πιο προσεκτικός/η στις επιλογές σου, αφού το πιθανότερο είναι να «πέσεις πάνω» σε προβληματικές προσωπικότητες ή σε άτομα που έχουν ανειλημμένες δεσμεύσεις, αποφεύγοντας ωστόσο έντεχνα να το δηλώσουν!




Γενικά
Σήμερα η λογική κρίση σου «κάνει νερά» και μάλλον πρέπει να εμπιστευτείς περισσότερο την διαίσθησή σου, που μπορεί να σε προστατέψει από ποικίλες κακοτοπιές αλλά και να σε οδηγήσει κατευθείαν στον «στόχο», έστω και με έναν τρόπο που σου φαίνεται ανεξήγητος. Έχει βλέπεις κι ο Ποσειδώνας τον δικό του τρόπο να παράγει αποτελέσματα!

Ερωτικά
Όσο κι αν προσπαθείς να πιέσεις τα πράγματα προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση, να επιβάλλεις την λογική σου ή να ελέγξεις την ζωή ενός προσώπου που σε ενδιαφέρει, το τελικό αποτέλεσμα μάλλον θα σε απογοητεύσει, αφού όλο και κάτι θα σου ξεφύγει!




Γενικά
Η σχέση του Ποσειδώνα με τα υλικά αγαθά δεν είναι βέβαια και η καλύτερη κι από την στιγμή που μπλέκεται στις οικονομικές σου υποθέσεις θα πρέπει να έχεις τον νου σου ώστε να μην σου στοιχίσουν ούτε η αφέλεια, ούτε η αφηρημάδα σου. Κι αν επιμένεις να... χάσεις χρήματα με κάποιον τρόπο, είναι προτιμότερο να τα χαρίσεις σε όποιον/α τα χρειάζεται!

Ερωτικά
Και βέβαια μπορείς να φαντάζεσαι ό,τι θέλεις, αρκεί να μην το πιστέψεις στα σοβαρά κι αρχίσεις να κάνεις κινήσεις που θα σε εκθέσουν. Γενικά οι πιθανότητες να παρεξηγήσεις πρόσωπα και συμπεριφορές είναι μεγάλες, γι' αυτό κράτα τις αποστάσεις σου.




Γενικά
Ο Ποσειδώνας σου δίνει το απόλυτο πλεονέκτημα και ουσιαστικά δεν υπάρχει κάτι που να μην μπορείς να πετύχεις, εάν το θέλεις πραγματικά. Ακόμη κι αν πέσεις θύμα κάποιας εξαπάτησης, το σύμπαν θα βρει τον τρόπο να σε αποζημιώσει. Από την άλλη πλευρά βέβαια καλό θα ήταν να μην «κυνηγάς» μόνον τα υλικά οφέλη αλλά κυρίως τα πνευματικά.

Ερωτικά
Το ότι μπορείς να κρύψεις επιμελώς κάθε τι που θα μπορούσε να χαλάσει την εικόνα σου ή να ενοχλήσει τον άνθρωπο σου, δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να φερθείς ανεύθυνα ή ασύδοτα, αφού κάποια στιγμή και το «έξυπνο πουλί» πιάνεται από την μύτη!



Πηγή: http://www.astrology.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *