Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

Β' ΕΚΑΣΚΕΜ: Φίλιππος Νέας Πέλλας - ΠΑΟΚ Αλμωπίας 62 - 63

Νικηφόρο ξεκίνημα για την ομάδα του ΠΑΟΚ Αλμωπίας με δύσκολη νίκη μέσα στα Γιαννιτσά απέναντι στην μαχητική ομάδα του Φίλιππου.




Το πρώτο ματς της χρονιάς είναι πάντα δύσκολο και ειδικά τώρα για τον ΠΑΟΚ, που ολοκλήρωσε την προετοιμασία με πολλές απουσίες στις προπονήσεις εξαιτίας τραυματισμών, λόγος για τον οποίο η ομάδα δεν επαιξε ούτε ένα φιλικό.

Το πρώτο ημίχρονο του αγώνα ήταν σε όλη τη διάρκειά του ντέρμπι, με τον Δικέφαλο να παίρνει σημαντικές βοήθειες επιθετικά απο τους Παπαγεωργίου και Μπάτσο που πέτυχαν τους 19 απ' τους 33 πόντους της ομάδας. Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να ξεφύγουν στο σκορ, πήραν μικρές διαφορές των 5-6 πόντων, αλλά οι γηπεδούχοι έβρισκαν τον τρόπο να επιστρέψουν, με κύριο εκφραστή των επιθέσεων τους τον Πάτσο, καταφέρνοντας μάλιστα να κάνουν το 55-61 σε 62-61 ένα λεπτό πριν το τέλος.

Σημαντικό το ροζ φύλλο για την ομάδα του ΠΑΟΚ Αλμωπίας η οποία έχασε τον Παπαγεωργίου με πρόβλημα τραυματισμού στο 3ο δεκάλεπτο, ενώ οι Δελόγλου και Τσαμτσίδης αγωνίστηκαν τραυματίες στο πρωτο ημίχρονο, όπως και ο Αρβανιτάκης, που μπήκε μόνο στο 4ο δεκάλεπτο και έπαιξε χωρίς να ανεβάσει ρυθμούς. Για τους ασπρόμαυρους έλειπαν και οι Νάτος, Λιούγκας.

Επόμενο ματς το Σάββατο (31/10) στην Αριδαία με τον Μέγα Αλέξανδρο Λεπτοκαρυάς.


ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 1ο (14-15), 2ο (33-33), 3ο (47-48), 4ο (62-63)

Φίλιππος Νέας Πέλλας(Koκονας): Tραχανας, Φλώρος Κ. 11(2), Πάτσος  26(4), Τσαφας  5(1), Φλωρος Α., Οικονομόπουλος  8, Αθανασόπουλος  10, Αρχοντάκης, Σταματιαδης, Δημτσιουδης, Τζιμητρας

ΠΑΟΚ Αλμωπίας(Αβραάμ): Πέϊος  2, Μπάτσος  17(2), Τσαμτσίδης, Αμπατζιάδης 3, Αβραάμ  7(1), Αρβανιτάκης  6(1),  Δελόγλου  3(1),  Παπαγεωργίου  13(2), Βαφείδης  7, Ουρτζάνης  1, Βαρδάρης  4




ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *