Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας

Σας προσκαλούμε να έλθετε στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας, που θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα Αριδαίας και στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στις 15 Οκτωβρίου 2015, ημέρα Πέμπτη και ώρα 19.30΄ (7.30 μ.μ), για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης :


ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ


Ενημέρωση του σώματος για θέματα που αφορούν τον Δήμο από τον κ. Δήμαρχο 


1. Επικύρωση πρακτικών των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας – αριθ. 15/2014 έως 21/2014- 


2. 27η Γενική Αναμόρφωση Προϋπολογισμού, οικ. έτους 2015. 


3. Αποδοχή χρηματοδότησης ποσού 9.592,00 €, για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών κατά την προπαρασκευή, διενέργεια εκλογών - 28η Αναμόρφωση Προϋπολογισμού 


4. Παραγραφές ή μη οφειλών του Δήμου προς τρίτους ( άρθρ. 183 Ν.4270/14) 


5. Προσφυγή στην διαδικασία διαπραγμάτευσης – απευθείας ανάθεσης, για τη σύναψη σύμβασης/συμβάσεων προμήθειας για τα εναπομείναντα τμήματα υγρών καυσίμων κίνησης και θέρμανσης (Α1,Α2,Γ,Δ,Ε,ΣΤ) για την κάλυψη των αναγκών του Δήμου και των Νομικών του προσώπων για ένα έτος, σύμφωνα με τη διάταξη του π.δ. 60/2007, άρθρο 25, παρ.1, περ. α, χωρίς δημοσίευση προκήρυξης διαγωνισμού και με την σύμφωνη γνώμη της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Α.Α.ΔΗ.ΣΥ.) 


6. Ανανέωση των επαγγελματικών αδειών πωλητών λαϊκών αγορών του Δήμου Αλμωπίας. 


7. Έγκριση για την μετακίνηση Δημάρχου και Αντιδημάρχου Τ.Υ., κ. Κετικίδη Ιωάννη στην Αθήνα και έγκριση πίστωσης.(30/09-02/10/2015) 


8. Τροποποίηση της υπ’αρίθμ. 185/2014 απόφασης του Δ.Σ. ως προς την ανάλυση των υποέργων της πράξης «Living history, Living Nature II” - 29η Αναμόρφωση Προϋπολογισμού και έγκριση της παράτασης της πράξης. 


9. Τροποποίηση της υπ’αρίθμ. 186/2015 απόφασης του Δ.Σ., ως προς την έγκριση της μελέτης για την «Υλοποίηση της πράξης Bee-conomy – Υ.Π.3- Δράσεις υποστήριξης και ανάπτυξης της οικονομίας των προϊόντων μέλισσας» 


10. Παράταση χρονοδιαγράμματος της πράξης με ακρωνύμιο “Bee-conomy” 


11. Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής παραλαβής του έργου «Ασφαλτόστρωση Δημοτικής Οδοποιίας Τ.Κ. Λουτρακίου» 


12. Έγκριση καταστροφής υλικών, άχρηστων υλικών και μεταφορά τους σε ειδικούς χώρους. 


13. Υποβολή πινάκων εγγράφων προς εκκαθάριση αρχείου της Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου Αλμωπίας 




Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

ΣΩΤΗΡΙΑΔΗΣ ΣΥΜΕΩΝ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *