Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

Συνάντηση για τη διοργάνωση εκπαίδευσης στην αντιμετώπιση καρδιακής ανακοπής στην Π.Ε. Πέλλας

Κάθε μέρα στην Ευρώπη 1000 άνθρωποι πεθαίνουν αβοήθητοι από καρδιακή ανακοπή, καθώς δεν υπάρχουν αρκετοί εκπαιδευμένοι συνάνθρωποί μας στην αντιμετώπιση ανάλογων περιστατικών. 

Η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, σε συνεργασία με την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της ΠΚΜ και την Ευρωπαϊκή Ακαδημία Αθλητιάτρων, αναλαμβάνει μία πρωτοβουλία για την εκπαίδευση ενός σημαντικού αριθμού πολιτών της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας στις τεχνικές της Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης. 

Για τον καλύτερο προγραμματισμό της εκπαίδευσης, η οποία θα γίνει σύμφωνα με τις κατευθυντήριες οδηγίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αναζωογόνησης (E.R.C.) προκειμένου οι συμμετέχοντες να λάβουν την ανάλογη πιστοποίηση, σας παρακαλούμε να παραβρεθείτε σε ειδική συνάντηση στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 12.30μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Διοικητηρίου (5ος όροφος). Κατά τη διάρκεια της συνάντησης θα γίνει διεξοδική παρουσίαση της σημασίας και του τρόπου της εκπαίδευσης, μαζί με τα διαδικαστικά της οργάνωσης της εκπαίδευσης από τον κ. Νικόλαο Γκούρτσα, Διευθυντή Προγραμμάτων Εκπαίδευσης της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Αθλητιάτρων. 

Η συμμετοχή εκπροσώπου του φορέα σας στην παραπάνω συνάντηση είναι σημαντική, προκειμένου να αυξήσουμε το βαθμό ευαισθητοποίησης, ενημέρωσης και κατάρτισης στην αντιμετώπιση της Καρδιακής Ανακοπής στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας. 



Με ιδιαίτερη εκτίμηση, 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας

Θεόδωρος Ι. Θεοδωρίδης

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *