Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

Ο Δήμος Σκύδρας τίμησε την Ημέρα της Τρίτης Ηλικίας

Μέσα σε μια ζεστή κι ανθρώπινη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε στο Κ.Α.Π.Η. Σκύδρας, το απόγευμα της Πέμπτης 1Οκτωβρίου 2015, εκδήλωση προς τιμή των συμπολιτών μας μ΄αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων.

Διοργανωτής ήταν το Κ.Α.Π.Η. που υπάγεται στην αρμοδιότητα του Ενιαίου Φορέα Αλληλεγγύης Κοινωνικής Πολιτικής Παιδείας (Ε.Φ.Α.Κ.Π.Π.) του Δήμου Σκύδρας.

Ο εσωτερικός κι εξωτερικός χώρος που ήταν κατάλληλα φροντισμένος και στολισμένος, η μουσική, το τραγούδι, τα περιποιημένα κεράσματα, τ΄αξιόλογα εκθέματα χειροτεχνίας και ζωγραφικής των μελών και φίλων του Κ.Α.Π.Η., τα χαμόγελα και η ανταπόκριση των συνανθρώπων μας συνέθεσαν τις πτυχές της επιτυχημένης γιορτινής εκδήλωσης που συγκίνησε και χαροποίησε τους συμμετέχοντες.

Πρέπει να υπογραμμιστεί πως προσκλήθηκε και έλαβε μέρος ο Σύλλογος Α.μεΑ Σκύδρας που δια του Προέδρου του Φώτη Ουζουνίδη ευχαρίστησε και χαιρέτισε την εκδήλωση.

Τις δικές του ευχές κι ευχαριστίες προς τα στελέχη, τα μέλη, τους φίλους του Κ.Α.Π.Η. και του Συλλόγου των Α.μεΑ εξέφρασε ο Πρόεδρος του Ε.Φ.Α.Κ.Π.Π. Στέλιος Σουρουτζίδης. 



Ακολούθως, η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου στη σύντομη ομιλία και στο χαιρετισμό της δήλωσε μεταξύ άλλων: με την εκδήλωση που πραγματοποιούμε σήμερα εκφράζουμε με κάθε ειλικρίνεια την αγάπη, το σεβασμό, την ευγνωμοσύνη και την αλληλεγγύη μας σ΄όλες και σ΄όλους εσάς. Τιμάμε κι αναγνωρίζουμε τη γενιά σας που κάτω από αντίξοες συνθήκες πρόσφερε και προσφέρει ακόμα, όσο μπορεί, πολύτιμο έργο στην οικογένεια και στην κοινωνία μας. 

Εμείς, ως Δημοτική Αρχή θέλουμε και είμαστε κοντά σας μέσα από τις ανθρωπιστικές δομές και τα προγράμματα που υλοποιούμε στο Δήμο μας, όπως για παράδειγμα μέσα από τα Κ.Α.Π.Η. (φροντίδα κι απασχόληση. ενημερωτικές – επιμορφωτικές, πολιτιστικές, ψυχαγωγικές δράσεις, πρόσληψη γιατρού για τη συνταγογράφηση κι εξέταση των ηλικιωμένων), από το Πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι, από το Έργο Υπηρεσίες Δικτύου Κοινωνικής Φροντίδας Ατόμων της Τρίτης Ηλικίας και Ειδικών Ομάδων Πληθυσμού.

Η σημερινή γιορτή, λοιπόν, είναι αφιερωμένη σ΄εσάς για τους κόπους και τις θυσίες που κάνατε για εμάς, δείγμα της αναγνώρισης και του οφειλόμενου σεβασμού.

Ευχαριστώ τον Σύλλογο Α.μεΑ Σκύδρας για την παρουσία του, τα στελέχη των Κ.Α.Π.Η. και τον Πρόεδρο του Ε.Φ.Α.Κ.Π.Π. Στέλιο Σουρουτζίδη για την υπευθυνότητα και την ανθρωπιά με τις οποίες διαχειρίζονται τα κοινωνικά ζητήματα του Δήμου μας και φυσικά όλες κι όλους εσάς τα μέλη και τους φίλους μας για την κατανόηση και την αγάπη σας.

Εύχομαι, από καρδιάς, υγεία, δύναμη και του χρόνου πάλι εδώ μαζί.




ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 
ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *