Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

Ακαδημίες Αλμωπού Αριδαίας: Επιστημονική ομιλία με θέμα «Γενικές Αρχές Παιδιατρικής, Παιδικής Ψυχολογίας και Διατροφής»

Οι ακαδημίες του Αλμωπού Αριδαίας σας προσκαλούνε την Παρασκευή 9 / 10 / 2015 και ώρα 18:00 στην αίθουσα του Ξενιτίδειου Πνευματικού Κέντρου, σε μια ομιλία στο πλαίσιο συνεργασίας
της ακαδημίας μας με τον Ο.Π.Α.Π. Α.Ε. στο πρόγραμμα «ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ»

Ποιο συγκεκριμένα η επιστημονική ομάδα του προγράμματος, που αποτελείται από παιδιάτρους, ψυχολόγους και διατροφολόγους, θα πραγματοποιήσουν ομιλία με τίτλο «Γενικές αρχές παιδιατρικής, παιδικής ψυχολογίας και διατροφής», η οποία έχει ως στόχο αφενός να ενημερώσει τους γονείς και τους προπονητές που συμμετέχουν στις ακαδημίες σε θέματα υγείας, διατροφής και ψυχολογίας των παιδιών και αφετέρου να τους προσφέρει μία μοναδική ευκαιρία να λάβουν απαντήσεις σε θέματα που τους απασχολούν αναφορικά με την ισορροπημένη ανάπτυξη και εξέλιξη των μικρών αθλητών μας.


Με εκτίμηση

Χατζηγιαννίδης Χρήστος.

Υπεύθυνος ακαδημιών Αλμωπού Αριδαίας

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *