Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

Συμβουλές του Δήμου Αλμωπίας για τη σωστή χρήση των κάδων αποκομιδής απορριμάτων

Ο Δήμος Αλμωπίας στα πλαίσια της προσπάθειας που καταβάλει έτσι ώστε η ποιότητα ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών μας στα χωριά αλλά και στην πόλη, να διατηρείται σε υψηλά επίπεδα, καλεί όλους τους δημότες να μην εναποθέτουν στους κάδους αποκομιδής των απορριμμάτων και της ανακύκλωσης κλαδιά, χόρτα και μπάζα.

Αυτό κρίνεται απαραίτητο διότι, αφενός μεν καταλαμβάνουν τη χωρητικότητα του κάδου, με αποτέλεσμα να μένουν έξω τα απορρίμματα με ότι αυτό συνεπάγεται (δυσοσμία, διασκορπισμός των σκουπιδιών από αδέσποτα ζώα κ.λ.π) αφετέρου δε, τα κλαδιά μπορούν να προκαλέσουν μεγάλου ύψους ζημία στα απορριμματοφόρα οχήματα.

Κλείνοντας, όλοι πρέπει να καταλάβουμε ότι έχουμε εκτός από δικαιώματα έχουμε και υποχρεώσεις, στις οποίες πρέπει να είμαστε συνεπείς.



Χρήστος Μπάτσης

Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας



ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *