Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

IALMOPIA LIVE: Παρέλασαν τα νιάτα της Αριδαίας τιμώντας την 28η Οκτωβρίου (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Σε ένα ηλιόλουστο πρωινό του Οκτωβρίου, οι μαθητιώσα νεολαία της Αριδαίας παρέλασε κατά μήκος της οδού Κύπρου, μπροστά σε πλήθος κόσμου, που χειροκροτούσε με καμάρι και συγκίνηση.


Ο καλός καιρός βοήθησε στη άψογη κι ομαλή διεξαγωγή της παρέλασης, κάτι που φάνηκε κι από την ανεβασμένη διάθεση των μαθητών, που δεν πέρασε απαρατήρητη από το κοινό της πόλης.


Άπαντες ανανέωσαν το ραντεβού στον πεζόδρομο της οδού Κύπρου για την επόμενη Τετάρτη, 4 Νοεμβρίου, και τη μεγάλη παρέλαση για την επέτειο της απελευθέρωσης της Αριδαίας.


Δείτε ΕΙΚΟΝΕΣ από τη χθεσινή παρέλαση μέσα από το φωτογραφικό φακό του ialmopia.



















































ialmopia.gr

3 comments:

  1. ερωτηση ,το επαλ που ειναι ? ή ειστε και εσεις απο αυτους που το σνομπαρουν γιατι εχθες ακουσαμε πολλα σχολια ,και αυτα παιδια ειναι απο μαμα και μπαμπα βγαινουν δεν φυτρωνουν ,λιγος σεβασμος δεν βλαπτει .το σχολιο μου απευθυνεται στις κυριες που δεν κοιταν το σπιτι τους και σχολιαζουν του κοσμου τα παιδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πες τα χρυσοστομε ,γιατι και εγω ακουσα πολλα απο καλες κυριες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΠΑΝΤΗΣΗ IALMOPIA: Οι φωτογραφίες της παρέλασης είναι τυχαίες, καθότι είναι ερασιτεχνικές. Σε καμία περίπτωση δεν θα κάνουμε διακρίσεις ανάμεσα στα σχολεία. Εξάλλου πολλοί από εμάς στο ialmopia είμαστε απόφοιτοι του ΕΠΑΛ. Συνεπώς τα σχόλιά σας είναι είτε άστοχα είτε κατευθυνόμενα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *