Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

Tελευταία ευκαιρία για τα παιδιά της Μπρο

4 προτάσεις για σήμερα με στήριξη σε 2 γηπεδούχους και νίκες για 2 φιλοξενούμενους.









997. (16.00)  ΒΙΡΤΟΥΣ ΛΑΝΤΣΙΑΝΟ - ΣΠΕΤΣΙΑ    2    (2,40)
Δεν τα κατάφερε στην έδρα της Μόντενα η Βίρτους και ηττήθηκε με 1-0 κάνοντας μόνο 1 τελική στο τέρμα,πλέον μετράει 3 ματς χωρίς νίκη(2 ισ 1 ητ).Η Σπέτσια δείχνει πιο έτοιμη απο ποτέ για την άνοδο βγάζοντας μεγάλο διπλό στην έδρα της πρωτοπόρου ομάδα του Λιβόρνο με 1-2 με γκολ του έμπειρου Καλαϊο που μπήκε αλλάγη και του πολύ καλού Σιτούμ.3 σερί νίκες για την Σπέτσια που μπορεί σήμερα να διευρύνει το σερί σε μια έδρα που πέρασε πέρσι με 0-2 αλλά και μια ομάδα που δεν την έχει κερδίσει στα 8 τελευταία ματς τους(3νίκες-5ισοπ).


668. (16.30) ΧΕΡΤΑ - ΑΜΒΟΥΡΓΟ     1  (1,95)
Δεν τα κατάφερε να πάρει το διπλό στην έδρα της Αιντραχτ (1-1) παρότι είχε τον έλεγχο του ματς δείχνοντας άλλη μια φορά αδυναμία μακριά απο το Βερολίνο.Το Αμβούργο προσπάθησε με τη Σάλκε δημιούργησε φάσεις αλλά πάλι δεν κατάφερε να πάρει ούτε βαθμό χάνοντας με 0-1.Η Χέρτα μεταμορφώνεται αλλά και το Αμβούργο εκτός,παρόλα αυτά οι Βερολινέζοι έχουν την ποιότητα να πάρουν το 3ποντο απέναντι σε μια ομάδα που κέρδισαν και τις 4 τελευταίες φορές που την βρήκαν μπροστά τους ανεξαρτήτου έδρας.



828. (17.00) ΜΠΡΟ - ΑΣΙΡΙΣΚΑ     1  (2,15)
Δεν τα κατάφερε να βγάλει το διπλό στην έδρα της αδιάφορης Ντέγκεφορς και παραμένει στις θέσεις του υποβιβασμού η Μπρομαποϊκαρνα,3 βαθμούς απ τα πλεϊ οφ και 4 απ την σωτηρία.Η Ασιρίσκα μετά τις 2 τελευταίες ήττες τις με 0-1 απο Βάρμπεργκς και Σίριους έχασε κάθε ελπίδα ανόδου και συνεχίζει στις 4 τελευταίες αγωνιστικές χωρίς ενδιαφέρον.Μεγάλη πτώση στον άσο που αουτσαϊντερ έγινε πλέον φαβορί με την Μπρο να παίζει το τελευταίο της χαρτί(μια ομάδα που πριν ένα χρόνο έπαιζε Γιουρόπα Λιγκ) καθώς ακολουθεί πρόγραμμα βουνό στις 4 τελευταίες αγωνιστικές,ίσως η αδιάφορη Ασιρίσκα της κάνει το δώρο.


756. ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΣΝΤΕΙ- ΠΡΕΣΤΟΝ   1


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *