Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

Θ. Τζάκρη: Εγκρίθηκαν 10 θέσεις επικουρικών γιατρών διαφόρων ειδικοτήτων στο Γενικό Νοσοκομείο Πέλλας (Έδεσσας & Γιαννιτσών)

Από το γραφείο της Υφυπουργού Βιομηχανίας κ. Θεοδώρας Τζάκρη ανακοινώνεται ότι εγκρίθηκαν από το Υπουργείο Υγείας δέκα (10) συνολικά θέσεις επικουρικών γιατρών διαφόρων ειδικοτήτων στο Γενικό Νοσοκομείο Πέλλας (πρώην Γ. Ν. Έδεσσας και Γιαννιτσών).

Πιο συγκεκριμένα, για το πρώην Γενικό Νοσοκομείο Έδεσσας εγκρίθηκαν μία (1) θέση επικουρικού γιατρού ειδικότητας παθολογίας, μία (1) θέση επικουρικού γιατρού ειδικότητας παιδιατρικής, μία (1) θέση επικουρικού γιατρού ειδικότητας ιατρικής βιοπαθολογίας, μία (1) θέση επικουρικού γιατρού ειδικότητας χειρουργικής, μία (1) θέση επικουρικού γιατρού ειδικότητας αναισθησιολογίας και μια (1) θέση επικουρικού γιατρού ειδικότητας καρδιολογίας, συνολικά 6 θέσεις επικουρικών γιατρών για την κάλυψη των ελλείψεων σε γιατρούς του νοσοκομείου αυτού.

Για το πρώην Γενικό Νοσοκομείο Γιαννιτσών εγκρίθηκαν μία (1) θέση επικουρικού γιατρού ειδικότητας παιδιατρικής, μία (1) θέση επικουρικού γιατρού ειδικότητας ιατρικής βιοπαθολογίας, μία (1) θέση επικουρικού γιατρού ειδικότητας ορθοπεδικής και μία (1) θέση επικουρικού γιατρού ειδικότητας αναισθησιολογίας, συνολικά 4 θέσεις επικουρικών γιατρών για την κάλυψη των ελλείψεων σε ιατρικό προσωπικό.

Ο διορισμός των επικουρικών γιατρών στις παραπάνω θέσεις θα πραγματοποιηθεί άμεσα εντός των επόμενων ημερών.

Η κ. Τζάκρη εξέφρασε την ικανοποίησή της προς την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, η οποία συμμεριζόμενη απολύτως τις ανάγκες του Γ. Ν. Πέλλας για ιατρικό προσωπικό ενέκρινε αυτούσια την πρόταση που είχε καταθέσει η διοίκηση του Νοσοκομείου, κατόπιν ομόφωνης απόφασης του ΔΣ του νοσοκομείου αυτού, ενισχύοντας κατά αυτό τον τρόπο την εύρυθμη λειτουργία του

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *