Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ: Κυριακάτικο ντέρμπι στην Έδεσσα

ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ Μεγάλη ιδιαιτερότητα θα χει το κυριακάτικο ματς στο Δημοτικό Στάδιο Φορης Γεντζης στην 'Εδεσσα την Κυριακή, αφού οι Τραιανοφόροι υποδέχονται την πρωτοπόρο ομάδα του Ηρακλή Άσπρου.

Δύσκολη πρεμιέρα για το νέο τεχνικό των Εδεσσαίων Βασίλη Ασλανίδη καθώς στην πρεμιέρα του στον πάγκο των Τραιανοφόρων θα αντιμετωπίσει την δυνατή ταξιαρχία του Μπάμπη Παυλίδη.




Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook! 



 
Εδεσσαϊκός: "ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΠΡΟΥ!"




Με άνεμο αισιοδοξίας οι πράσινοι δείχνουν να βρίσκονται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση αλλά και με ανεβασμένη ψυχολογία μετά και από τα δύο συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα. Η χθεσινή ημέρα ήταν η πρώτη για τον νέο προπονητή που επέστρεψε σε παλιά γνώριμα για αυτόν λημέρια. Μετά την παρουσίαση και την ομιλία προς τους ποδοσφαιριστές ξέκινησε η προετοιμασία για το κυριακάτικο παιχνίδι.


επιμέλεια - Χαρα Ματεντζογλου 
Εδεσσαϊκός F.C - Official

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *