Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

Γεώργιος Τσιμτσιρίδης: "Η μνήμη είναι αδιαπραγμάτευτη..."

Επειδή η ιστορική μνήμη είναι αδιαπραγμάτευτη…

Επειδή 353.000 ψυχές ζητούν δικαίωση…

Επειδή δεν έχουμε δικαίωμα, να μένουμε απαθείς στις βουλές και τις ορέξεις των οποιονδήποτε ανιστόρητων…

Επειδή η ανενδοίαστη άρνηση της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου εκ μέρους του Υπουργού Παιδείας αποτελεί προσβολή της ανθρώπινης ύπαρξης.

Επειδή είναι εκπεφρασμένη η θέση του Ελληνικού Κοινοβουλίου για το θέμα της Γενοκτονίας των Ποντίων…

Θεωρώ πως η παραίτηση ή η αποπομπή του αρμόδιου υπουργού θα αποκαταστήσει το αίσθημα δικαίου και θα αναδείξει τη θέση της Ελληνικής κυβέρνησης με εμφατικό τρόπο, έτσι ώστε να αποτραπούν και μελλοντικές «επιστημονικές» απόψεις σε διάφορα εθνικά θέματα που αφορούν το σύνολο της Ελληνικής ιστορίας.

Τέλος θα ήθελα να συστήσω σύνεση και ψυχραιμία στη διαχείριση του ευαίσθητου αυτού ζητήματος από όλες τις πλευρές προκειμένου οι κινητοποιήσεις να προσφέρουν το απόλυτο επιθυμητό αποτέλεσμα, που δεν είναι άλλο από τη δικαίωση της μνήμης των 353.000 χιλιάδων νεκρών και των εκατομμυρίων εκτοπισθέντων, από τις πατρογονικές εστίες του Ελληνισμού εκεί στα βάθη της Ανατολής.

Τσιμτσιρίδης Γεώργιος

Αντιδήμαρχος Δήμου Αλμωπίας

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *