Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

Α' ΕΚΑΣΚΕΜ:ΓΑΣ ΕΔΕΣΣΑΣ - ΣΚΥΔΡΑΙΚΟΣ 60-67

Σημαντικό διπλό για τον Σκυδραϊκό,που πήρε την 4η νίκη του στο πρωταθλήμα και όλες έχουν γίνει εκτός έδρας.








Με ένα δυνατό 1ο δεκάλεπτο η ομάδα της Σκύδρας κατάφερε να πάρει το προβάδισμα μέχρι και 8 πόντους και στη συνέχεια να το διατηρήσει ως και το τέλος του 1ου ημίχρονου όπου πήγε στ' αποδυτήρια με το +8.
Στο 3ο δεκάλεπτο ο ΓΑΣ με αντεπίθεση διαρκείας κατάφερε να πάρει τα ηνία του ματς και να πάει μπροστά στο σκορ στο 4ο και τελευταίο δεκάλεπτο με +2.Εκεί οι γηπεδούχοι ξανα μπλόκαραν επιθετικά πετυχαίνοντας μόλις 9πόντους πράγμα που έδωσε την ευκαιρία στον Σκυδραϊκό ν' αποδράσει με το διπλό απο την Έδεσσα.Πλέον οι 2 ομάδες ισοβαθμούν έχοντας απο 4 νίκες,τρεις  μακριά απο τις θέσεις  του υποβιβασμού.Την επόμενη αγωνιστική ο ΓΑΣ Έδεσσας αντιμετωπίζει εκτός τον Βαφύρα και ο Σκυδραϊκός υποδέχεται τον ΑΟΚ Βέροιας.



Διαιτητές: Μελανίδης – Ντόγκας
Δεκάλεπτα:12-20,29-37, 51-49,60-67

ΓΑΣ ΕΔΕΣΣΑΣ: (Σταυρόπουλος) Δοδόπουλος 17(1), Υφαντίδης 19(1), Τότλης 8, Δημητρόπουλος 12(1), Βεκόπουλος 2, Τσακώντσης 2, Δαφνής, Τσολάκης.
ΣΚΥΔΡΑΪΚΟΣ: (Κολοβός) Μουμτζίδης 10, Σημαιφορίδης 12(1), Τσανακτσίδης 8,Δερμιτζάκης 22(5), Ντουλαβέρης 3, Μαλλιάρης 12, Δημπάρης.



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *