Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

Α' ΕΚΑΣΚΕΜ: ΑΟΚ ΒΕΡΟΙΑΣ - ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ 61-65

Mέγαλο διπλό στη Βέροια για τον Αιγινιακό που τον φέρνει στην κορυφή παρέα με τον Φ.Ο.Αριδαίας.







Ο Αιγινιακός μπήκε δυνατά απ' το 1ο δεκάλεπτο παίρνοντας διαφορά 5-7πόντων την οποία στο 2ο κατάφερε να την αυξήσει σε διψήφια επίπεδα κλείνοντας το ημίχρονο στο +11(25-36).Ούτε στο 2ο ημίχρονο κατάφερε η ομάδα της Βέροιας να επιβάλλει τον ρυθμό της και να μειώσει το σκορ με την ομάδα του Αιγινίου να την μεγαλώνει κι άλλο,φτάνοντας το +15.
Στο 4ο και τελευταίο δεκάλεπτο τελικά οι γηπεδούχοι κάνανε την αντεπίθεση τους αλλά δεν πρόλαβαν να την ολοκληρώσουν χάνοντας τέλικα για 1η φόρα φέτος εντός έδρας και 2η συνολικά στο φετινό πρωτάθλημα πέφτοντας έτσι απο την κορυφή.Την επόμενη αγωνιστική ο ΑΟΚ Βέροιας αγωνίζεται στη Σκύδρα ενώ ο Αιγινιακός υποδέχεται την Μέγα Αλ.Γιαννιτσών.

Δεκάλεπτα: 13-20, 25-36, 38-53, 61-65.

Διαιτητές: Ταρενίδης Σ., Ταρενίδης Κ.

Α.Ο.Κ ΒΕΡΟΙΑΣ (Τούσας): Ουσουλτζόγλου 3, Λάντζος, Παντσής 6, Γκανάς 8(2), Οικονόμου 6, Πάππου, Στεργιούλας, Ιωσηφίδης 11, Λέφας 4, Ταγκίδης 14(2), Γκεκόπουλος 7, Στόγιος 2.
Α.Ο.Κ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Λοτζιανιώτης): Αργυρόπουλος 5(1), Μωυσίδης 10(2), Δαμαλής 6(1), Βαφόπουλος 8, Παπαμιχαήλ 26(1), Παπουλίδης 7, Κολαξίδης 3(1), Τσικούρας.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *