Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015

IALMOPIA LIVE: ΠΑΟΚ ΑΛΜΩΠΙΑΣ - ΠΑΠ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ 49-68 για τη Β' ΕΚΑΣΚΕΜ (ΒΙΝΤΕΟ - ΕΙΚΟΝΕΣ)

Παρά το γεγονός ότι κατέβασε για πρώτη φορά 12μελή αποστολή στο φετινό πρωτάθλημα της Β' ΕΚΑΣΚΕΜ, ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του αγώνα, χάνοντας με
49-68 από τον ΠΑΠ Πλαταμώνα στην Αριδαία.

Στο πρώτο ημίχρονο, οι δύο ομάδες επιδόθηκαν σε ένα ρεσιτάλ χαμένων επιθέσεων και λαθών, με το 22-23 να καταδεικνύει του λόγου το αληθές.

Στην επανάληψη, οι παίκτες του ΠΑΠ πάτησαν γκάζι, και εκμεταλλευόμενοι την αστοχία και τις βιαστικές επιλογές των παικτών του ΠΑΟΚ, ξέφυγαν στο σκορ, με τη διαφορά να ξεπερνά τους 20 πόντους.

Από τους γηπεδούχους ξεχώρισαν οι Αρβανιτάκης και Μπάτσος με 20 και 19 πόντους αντίστοιχα, ενώ από τους φιλοξενούμενους οι Τζάβας με 30 και Παπανικολάου με 17.

*Καλή η διαιτησία των Αρβανίτη - Μπόϊτση


Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook: "Πρωτάθλημα ΕΚΑΣΚΕΜ" 


Την επόμενη αγωνιστική, ο ΠΑΟΚ Αλμωπίας αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον αήττητο Ηρακλή Μελίκης, ενώ η ομάδα του Πλαταμώνα υποδέχεται τον Κολινδρό.


ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ 1ο (4-9), 2ο (22-23), 3ο (40-50), 4ο (49-68)


ΠΑΟΚ ΑΛΜΩΠΙΑΣ: Παπαγεωργίου, Τσαμτσίδης, Μπάτσος 19(3), Λιούγκας 3(1), Αμπατζιάδης, Αβρααμ, Αρβανιτάκης 20(3), Νάτος 3(1), Βαφείδης 2, Ουρτζάνης 2, Βαρδάρης


Δείτε παρακάτω ΒΙΝΤΕΟ και ΕΙΚΟΝΕΣ από τη χθεσινή αναμέτρηση στο ΔΑΚ Αριδαίας




























ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *