Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2015

IALMOPIA LIVE: Το ialmopia στην έκθεση ζωγραφικής του Αλέξανδρου Στουγιαννίδη στην Έδεσσα [ΒΙΝΤΕΟ - ΕΙΚΟΝΕΣ]

Το ialmopia.gr επισκέφθηκε την έκθεση ζωγραφικής του Αλέξανδρου Στουγιαννίδη στο χώρο του Παρθεναγωνείου στην Έδεσσα την Τετάρτη (23/12).

Ο ταλαντούχος ζωγράφος Αλέξανδρος Στουγιαννίδης μας παρουσίασε τα εκθέματα του στην έκθεση με τίτλο: ''Τελικά... είμαστε ακόμα πίθηκοι''. 

Ποιος είναι ο Αλέξανδρος;

Ο Αλέξανδρος Στουγιαννίδης γεννήθηκε στην Έδεσσα το 1980. Από το 2001-2007 σπουδάζει στην Σ.Κ.Τ. του Α.Π.Θ. Το 2005 αρχίζει η ενασχόληση του με τον κινηματογράφο. Ζει και εργάζεται στην Έδεσσα ως δάσκαλος εικαστικών στην Ά βάθμια εκπαίδευση και είναι ιδιοκτήτης του "Εργαστηρίου Ζωγραφικής". 


Το ialmopia βρέθηκε στην Έδεσσα και στο χώρο του Παρθεναγωνείου που πραγματοποιήθηκε η έκθεση και μίλησε με τον κ. Στουγιαννίδη.



Δείτε τι δήλωσε ο Αλέξανδρος Στουγιαννίδης στην κάμερα του ialmopia.gr:




Δείτε τις φωτογραφίες του ialmopia:










































ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *