Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

IALMOPIA LIVE: Εντυπωσίασαν τα παιδιά της Ευξείνου Λέσχης Αλμωπίας στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Συλλόγου [ΒΙΝΤΕΟ - ΕΙΚΟΝΕΣ]

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (18/12) το απόγευμα η Χριστουγεννιάτικη γιορτή της Ευξείνου Λέσχης Αλμωπίας στην αίθουσα του Συλλόγου.


Με τα παιδιά πρωταγωνιστές, κανένας δεν έχει αμφιβολία ότι κάθε εκδήλωση θα έχει επιτυχία. Έτσι έγινε και με την εκδήλωση, στην οποία τα παιδάκια απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα του κόσμου αλλά και εξαιρετικά σχόλια για την εμφάνιση και την πολύ ωραία χρήση της διαλέκτου!

Στη γιορτή μεταξύ άλλων βρέθηκε ο γνωστός τραγουδιστής Διογένης Αϊνατζής μαζί με την οικογένεια του και με τη λύρα του συνόδεψε την παράσταση, ενώ όπως αναφέρθηκε στο τέλος της γιορτής, πέντε μόλις πρόβες ήταν αρκετές για να πάρει σάρκα και οστά το θεατρικό τους έργο.


Το ialmopia.gr αποδέχθηκε την πρόσκληση του συλλόγου και θέλει να δώσει τα θερμά του συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την εξαιρετική τους προσπάθεια και φυσικά στον Σύλλογο και την Ελένη Κωνσταντινίδου για την υπέροχη διοργάνωση.


Δείτε το θεατρικό των μικρών μας φίλων μέσα από την κάμερα του ialmopia:




Φωτογραφίες:







ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *