Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

Συγκλονιστική ιστορία: 7χρονος τηλεφώνησε μόνος του στο Χαμόγελο Του Παιδιού. 'Ελάτε να μας σώσετε'

Επτάχρονο παιδί έσωσε την οικογένεια του από τη βία που είχε υποστεί το ίδιο, η μητέρα και η γιαγιά του. Διαβάστε τη συγκλονιστική ιστορία του Βαγγέλη που είχε το θάρρος να μιλήσει και να σωθεί



Μια συγκλονιστική ιστορία ήρθε στο φως της δημοσιότητας από τους υπεύθυνους του Χαμόγελου του Παιδιού.


Ο μικρός Βαγγέλης, μόλις επτά χρονών, κάλεσε στη γραμμή έκτακτης ανάγκης 1056 και κατήγγειλε φρικτές καταστάσεις βίας με θύμα τον ίδιο, τη μητέρα και τη γιαγιά του. Δράστης ήταν ο νέος σύντροφος της μητέρας του.

Ο μικρός δεν άντεξε και κάλεσε στην Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή SOS 1056 από καρτοτηλέφωνο ζητώντας βοήθεια για τον ίδιο και τους οικείους του. Άμεσα ειδοποιήθηκε ο εισαγγελέας ανηλίκων. Οι αρχές παρέλαβαν το παιδί από το σημείο που υπέδειξε το ίδιο και στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε ασφαλές περιβάλλον, μαζί με τα αδέρφια και τη μητέρα του, μακριά από τον σύντροφο της.
Η επίσημη ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού:

Ο Βαγγέλης είχε το θάρρος να μιλήσει και να σωθεί!

Ο Βαγγέλης 7 ετών, κάλεσε στην «Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή SOS 1056», από καρτοτηλέφωνο πρωινές ώρες και ανέφερε ότι έχει φύγει από το σπίτι του και χρειάζεται βοήθεια.

Του ζητήσαμε να μας πει το λόγο φυγής του από το σπίτι του και που βρίσκεται την ώρα της συνομιλίας μας. Ο Βαγγέλης ανέφερε ότι κακοποιείται σωματικά τόσο ο ίδιος αλλά και η μητέρα του και η μητρική γιαγιά του, από τον νέο σύντροφο της μητέρας του και δεν αντέχει άλλο αυτή την κατάσταση!

Ενημερώθηκε ο Βαγγέλης για τη διαδικασία που ακολουθεί «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε περιπτώσεις όπως τη δική του, και στην συνέχεια ενημερώθηκαν οι αρμόδιες αρχές για να επιληφθούν και να παραλάβουν το παιδί από το σημείο που μας υπέδειξε.

Λίγη ώρα αργότερα ο Βαγγέλης βρισκόταν σε ασφαλές περιβάλλον και στη συνέχεια παραδόθηκε στη ζεστή αγκαλιά της μητέρας του.

Ακολούθως οι δυο τους καθώς και τα δυο μικρότερα σε ηλικία αδέλφια του Βαγγέλη, μεταφέρθηκαν σε προστατευμένο χώρο, ασφαλείς, μακριά από τον νέο σύντροφο της μητέρας του.



πηγη: news247

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *