Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

Έκτακτο δελτίο τύπου Α.Ο.Κ. Γουμένισσας: Δημόσια συγγνώμη αθλητή

Ο άθλητής του συλλόγου μας, Τάσιος Βασίλης, θέλει να ζητήσει συγγνώμη από τον κόσμο της ομάδας και τους διαιτητές του αγώνα, κύριο Καψίδη και κύριο Σαλαπάνη για την ανάρμοστη συμπεριφορά του στον εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας με τον Μέγα Αλέξανδρο Λεπτοκαρυάς.

Ο Βασίλης αποτελεί μέλος της ομάδας πάνω από μια δεκαετία και ουδέποτε έχει προκαλέσει με την συμπεριφορά του. Αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι στο τέλος του αγώνα ζήτησε προσωπικά συγγνώμη από το διαιτητικό δίδυμο καθώς είχε βγει εκτός εαυτού εξαιτίας εξωαγωνιστικών του λόγων.
Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook: "Πρωτάθλημα ΕΚΑΣΚΕΜ" 



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *