Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

Κυρίαρχος ο Πέτρος Ζέρζης στην Αλμωπία μετά την επικράτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη

Φαίνεται πως κυρίαρχος του τοπικού παιχνιδιού στην Αλμωπία είναι ο πρώην Δήμαρχος Αριδαίας και Περιφερειακός σύμβουλος Πέτρος Ζέρζης ο οποίος έδωσε πολύ μεγάλο αγώνα για τη επικράτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη. 
 
Μάλιστα ο ίδιος έδωσε αγώνα ενώ ενεργοποίησε τους φίλους και τα στελέχη του τα οποία βρέθηκαν στα εκλογικά κέντρα ως αντιπρόσωποι. Ο κος Ζέρζης άλλωστε έχει φιλελεύθερες ιδέες και επαφές με τους επιτελείς του νέου Προέδρου. Πλέον λοιπόν μια νέα μέρα για την Αλμωπία και για τον ίδιο έχει ξημερώσει καθώς αποτελεί κυρίαρχο παράγοντα στην Αλμωπία και σίγουρα ανοίγονται νέοι ορίζοντες για τα μελλοντικά του βήματα. 



από την εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *