Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

IALMOPIA LIVE: Επεισοδιακή η πρώτη συνεδρίαση στο Δήμο Αλμωπίας. Ανεξαρτητοποιήσεις, απίστευτοι χαρακτηρισμοί και βαριές κουβέντες [ΒΙΝΤΕΟ]

Με πολλά ερωτηματικά ολοκληρώθηκε η επεισοδιακή πρώτη συνεδρίαση του έτους στο Δήμο Αλμωπίας την Δευτέρα (18/1). Μια συνεδρίαση όπου οι καθιερωμένες ευχές από τους αρχηγούς των συνδυασμών και τη δημοτική αρχή στην κοπή της πίτας δεν ήταν αρκετές να συγκρατήσουν τα "μαχαίρια" που βγήκαν στη συνέχεια.



Στο ξεκίνημα της συνεδρίασης ο δήμαρχος Αλμωπίας ανέφερε πως παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος, υπάρχει η διάθεση για προσφορά στον τόπο, ενώ συνεχάρει τον κ. Τσιμτσιρίδη για τον προϋπολογισμό, βάζοντας τη δική του σφραγίδα στα τοπικά δρώμενα.

Για το σοβαρό θέμα των αδέσποτων δήλωσε πως ψάχνουν λύση, καθώς τα μεγάλα ποσά που δόθηκαν από το Δήμο δεν ήταν αρκετά για τη λύση του προβλήματος και το ζήτημα παραμένει τεράστιο και πολύ σοβαρό.

Για τον τουρισμό στα Λουτρά και την προβολή της περιοχής τόνισε πως η πολύ μεγάλη προβολή που έγινε στην περιοχή μας και στην περιοχή των Λουτρών σε αρκετά κανάλια, καθώς και η ετικέτα "Ευρωπαϊκή Λουτρόπολη" είχαν ως αποτέλεσμα έσοδα 250.000€ στο ταμείο των Λουτρών.


Ανεξαρτητοποιήθηκαν Χ. Χουρσόγλου και Μαρτίνα Ζιάκα

Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο οι λόγοι κατά τον κ. Χουρσόγλου που τον οδήγησαν να πάρει αυτή την απόφαση είναι "η μετάλλαξη του Συνδυασμού σε Συνδυασμό πολιτών, συγγενών και της ίντριγκας!" Η Μ. Ζιάκα που προφανώς και είχε πάρει την απόφαση της, αμέσως μετά τη δήλωση του Χουρσόγλου ανακοίνωσε κι αυτή την ανεξαρτητοποίηση της δηλώνοντας: "Συμφωνώ με τον κ. Χουρσόγλου"





Στη συνέχεια ακολούθησαν απίστευτοι χαρακτηρισμοί και βαριές κουβέντες μεταξύ Χ. Χουρσόγλου, Δ. Μπίνου, Δ. Πασόη.


Μπίνος: "Με προκαλείτε κ. Χουρσόγλου. Ο Δημήτρης Μπίνος δεν εκβιάζεται!"


Σκληρή απάντηση στην ανακοίνωση της ανεξαρτητοποίησης του Χ. Χουρσόγλου έδωσε ο Δ. Μπίνος αναφέροντας χαρακτηριστικά: "Ένας τίτλος ενός έργου το οποίο παρακολουθούμε εδώ και καιρό, μιας και ο Χ. Χουρσόγλου τελείωσε τις διαπραγματεύσεις και δεν κατόρθωσε να γίνει αντιδήμαρχος, άρχισε τώρα τις επαναστάσεις!"







Δ. Πασόης: "Αυτή η δημοτική αρχή δεν έχει όραμα και σχέδιο"

Νέα σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο Δ. Πασόης προς τη Δημοτική Αρχή και τον Δ. Μπίνο σχετικά με την πρόσληψη του Ειδικού Συνεργάτη δηλώνοντας πως αυτή η Δημοτική Αρχή εκτός από τις φωτογραφίες είναι μια Δημοτική Αρχή των κουμπάρων, των ανηψιών και των ημετέρων! Οι τόνοι ανέβηκαν σε μια νέα διαμάχη μεταξύ των δύο.





Ασβεστόπουλος: "Δε με σεβάστηκε ο Δήμαρχος!"


Στο ξεκίνημα της ομιλίας του κ. Ασβεστόπουλου και ενώ ανέφερε προς τον Δήμαρχο πως θα πρέπει να προβληματιστεί σχετικά με την παραίτηση των δύο Συμβούλων προηγουμένως, εκείνος αποχώρησε δίνοντας νέα τροφή για σχόλια. Δείτε στα παρακάτω βίντεο.











Καλδερεμτζή: "Ο κ. Δήμαρχος μιλάει μόνο με ειρωνία. Έχετε μπερδέψει την ενημέρωση με τη διαφήμιση". Δείτε στα παρακάτω βίντεο τι ειπώθηκε σχετικά με τη "διαφήμιση" της Δημοτικής Αρχής σε ΜΜΕ και για τα έσοδα στην περιοχή των Λουτρών.






Μπίνος: "Δεν κάνω ενημέρωση, κάνω διαφήμιση..."






Και επειδή η εικόνα μιλάει από μόνη της, δείτε στα παρακάτω βίντεο την κόντρα με τους απίστευτους χαρακτηρισμούς, τις βαριές κουβέντες και όλα όσα διαδραματίστηκαν στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.












ialmopia.gr

2 comments:

  1. ξεφτιλα.. ντροπη σε ολους σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το επιπεδο πολυ χαμηλο, οσο παει και χειροτερευει η κατασταση. ΚΡΙΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *