Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

Α'ΕΚΑΣΚΕΜ:Nτέρμπι μόνο στα χαρτιά στην Αριδαία

Ισόβαθμοι στην κορυφή της Α' ΕΚΑΣΚΕΜ ήταν οι Φ.Ο.Αριδαίας και Αιγινιακός,με το ματς να χαρακτηρίζεται ως ντέρμπι αλλά τελικά οι γηπεδούχοι είχαν άλλη άποψη.














Οι κιτρινόμαυροι της Αρίδαιας μπήκαν απ το 1ο λεπτό δυνατά καταφέρνοντας να φορτώσουν το καλάθι των αντιπάλουν τους με 30πόντους στο 1ο δεκάλεπτο.Η ομάδα του Αιγινιακού δεν κατάφερε σε κανένα σημείο του αγώνα κοντέψει στο σκορ με τη διαφορά να φτάνει στα μέσα του 3ου δεκαλέπτου ακόμα και στους 30πόντους.
Τελικά ο Φ.Ο.Αριδαίας πήρε το ματς με 89-61 και μαζί και την κορυφή ενώ κάλυψε και την ήττα του 1ου γύρου(73-54 είχε κερδίσει ο Αιγινιακός).Την επόμενη αγωνιστική ο Φ.Ο.Α πηγαίνει στη Σκύδρα ενώ ο Αιγινιακός,που πλέον περιμένει 2 στραβοπατήματα των πρωτοπόρων γιανα ξαναπάρει την κορυφή,υποδέχεται την ομάδα της Αλεξάνδρειας.


Καλή η διαιτησία των Ντόγκα,Χατζηχαρίση.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ:1ο 30-16,2ο 47-32,3ο 73-43,4ο 89-61







0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *