Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

Ανοικτά σήμερα 25/2 όλα τα μπλόκα στο νομό Πέλλας

Πλέον έχει γίνει καθημερινή συνήθεια οι πληροφορίες για τα μπλόκα του νομού Πέλλας. Άλλωστε οι κάτοικοι του νομού επιθυμούν να ενημερώνονται έτσι ώστε οι ταλαιπωρίες από τις μετακινήσεις τους να είναι περιορισμένες. 
 
Σήμερα λοιπόν είναι μια κομβική μέρα για τα μπλόκα όλης της Ελλάδας. Καταρχήν το απόγευμα θα γίνει σύσκεψη των μπλόκων όλης της Πέλλας πιθανότατα στα Γιαννιτσά ώστε να αναλυθεί όλη η κατάσταση από τη συνάντηση εκπροσώπων των μπλόκων με τον Πρωθυπουργό σήμερα. Πάντως πηγές από τους αγρότες αναφέρουν ότι ο Πρωθυπουργός χρησιμοποιεί την πολιτική του τυριού με τη φάκα. Δίνει ως τυρί το αφορολόγητο των 9500 ευρώ στους αγρότες ώστε να τους πιάσει στην φάκα των ασφαλιστικών εισφορών που θα συνδέονται με το εισόδημα. Έτσι οι αγρότες θα δίνουν το αίμα τους με άλλο καλυμμένο τρόπο. Σύμφωνα λοιπόν με τις τωρινές πληροφορίες σήμερα ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΛΟΚΑ ΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΑ για όλον τον κόσμο! 
 
Οι αποφάσεις όμως που θα λειφθούν αναμένεται να κλιμακώσουν τις αντιδράσεις και η πρόταση που θα πέσει στο τραπέζι είναι για επ αόριστον μπλόκα 24ωρης λογικής σε όλη την Πέλλα από αύριο!. Μείνετε λοιπόν συντονισμένοι στο σάιτ για νεότερες πληροφορίες!
 
 
 
 
απο το Meapopsi.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *