Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Λιοντάρια στο χορτάρι οι παίκτες της Δόξας Μαυροβουνίου

''ΨΥΧΩΜΕΝΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ''
ΔΟΞΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ-ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ(Νικη Καλης) 1-1


Σαν ψυχωμενα λιονταρια κυριολεκτικα αγωνιστηκαν οι παικτες της Δοξας Μαυροβουνιου στο κυριακατικο ντερμπι απεναντι και στην Νικη Καλης αλλα και στον διαιτητη Καρυπιδη αποδεικνυοντας οτι η ομαδα δεν ειναι αδικα στην πρωτη θεση της βαθμολογιας.
Το γηπεδο του Μαυροβουνιου πρωτη φορα γνωρισε τετοιες στιγμες αφου το πληθος του κοσμου που παρακολουθησαν το παιχνιδι ηταν περισσοτερο ακομη και απο τον τελικο κυπελλου. Η κρισιμοτητα του παιχνιδιου ηταν η αιτια να υπαρχουν πολλα νευρα και εντασεις απο την αρχη του αγωνα στην συνεχεια ομως ''λαδι στην φωτια'' και με το παραπανω εριξε και ο ρεφερι Καρυπιδης με τα σφυριγματα.τις υποδειξεις του και τις καρτες που τις ειχε σαν ''καραμελα'' αφου ειχε κιτρινισει σχεδον ολη την ομαδα των γηπεδουχων στο α μερος.Αποτελεσμα αυτης της ερσιστικης διαιτησιας ηταν να φανατιστουν οι φιλαθλοι περισσσοτερο και στο δευτερο μερος να γινει συρραξη αφου μετα την επιτευξη του εντυπωσιακου τερματος του Μαρκο Λεσι των γηπεδουχων στο επομενο 5' ο διαιτητης καταλογισε πεναλτι ''φαντασμα'' υπερ της Καλης. Αποφαση η οποια εφερε στο οριο τους παικτες και παγκο των γηπεδουχων οι οποιοι διαμαρτυρηθηκαν στο προσωπο του διαιτητη και μια κερκιδα καταμεστη απο εξαγριωμενους φιλαθλους τον οδηγησαν στα αποδυτηρια και την 10' διακοπη του αγωνα.Μετα την προεσελευση της αστυνομικης δυναμης το παιχνιδι συνεχιστηκε κανονικα με τους φιλοξενουμενους να ισοφαριζουν με ευστοχο χτυπημα πεναλτι του Νικολαιδη σε 1-1.Στην συνεχεια οι γηπεδουχοι εχασαν μοναδικη ευκαιρια να περασουν μπροστα στο σκορ με φοβερο δυνατο σουτ απο τον Πανο Μουρατιδη που τρανταξε το οριζοντιο δοκαρι του Ακριτιδη. Οι φιλοξενουμενοι ανεβαζοντας την επιθεση τους απειλησαν 2-3 φορες την περιοχη των γηπεδουχων αλλα ο ''δρακος'' πορτιερο Σιμος Προδρομμιδης ειχε κατεβασει τα ρολα του λεγοντας οχι.
Στα τελευταια λεπτα σε καθαρη ανατροπη του Ουρουτσι μεσα στην περιοχη ο διαιτητης δεν εδωσε τιποτα αποδεικνυοντας για μια ακομη φορα οτι δεν ηθελε την νικη των γηπεδουχων.Τα πρωτογνωρα επεισοδια για το γηπεδο του Μαυροβουνιου βαζουν λιγο σε δευτερο ρολο το τεχνικο μερος του αγωνα που παρο λαυτα τα παλικαρια της Δοξας Μαυροβουνιου αξιζουν συγχαρητηρια γιατι επαιξαν με την ψυχη τους και αξιζαν το αποτελέσμα της νικης και οχι της ισοπαλιας.

Στα παραλειπομενα του αγωνα να επισημανω οτι τον αγωνα παρακολουθησε και ο προεδρος της ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ και ο κ. Καρακελιδης ο οποιος ειναι υπευθυνος για τους ορισμους των διαιτητων .Και στο τελος του αγωνα ο πορτιερο του Μαυροβουνιου Σιμος Προδρομμιδης απευθυνομενος στον προεδρο της ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ τους απεδωσε ευθυνες για ολη αυτην την εικονα και τα γεγονοτα που αμαυρωνουν το ποδοσφαιρο του Νομου μας και καταχειροκροτηθηκε. απο ολους

Η Διατησια του αγωνα ηταν των Καρυπιδη,Σιπκα Γιαννη Δελλιο.

ΔΟΞΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ (ΚΟΚΟΖΟΓΛΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ)Προδρομμιδης Μαρτσιος(87' Χατηιωακειμιδης) Παπαδοπουλος Τουρατζιδης Αλεξανδριδης Φωτιας Λεσι Τσαβδαρης(72' Μουρατιδης) Τσεβελεκης Ελεζι (82' Μεγας) Ουρουτσι.

ΝΙΚΗ ΚΑΛΗΣ Ακριτιδης Ανδριτσος Μαυροπουλος (87' Γιακαμοζης) Καραγκιαουρης Σαββιδης Μουζακι Πληκαδιτης Δημητριαδης Νικολαιδης(84' Καμπουρης) Διδασκαλου(60' Γιακαμοζης Α.)


ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ.


ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΧΑΡΑ ΜΑΤΕΝΤΖΟΓΛΟΥ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *