Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Με μεγάλη επιτυχία έκοψε την πίτα του ο σύλλογος Μενέλαος Λουντέμης [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Η προσπάθειά μας να σας φέρουμε κοντά μας ώστε να ευλογήσει ο πατέρας της ενορίας μας τη νέα χρονιά και κατόπιν να ευχηθούμε όλοι μαζί για ένα έτος δημιουργικό γεμάτο αγάπη και προσφορά στις τέχνες, τα γράμματα και τον πολιτισμό μας, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία! 


Οι κυρίες που στελεχώνουν το τμήμα ενηλίκων του χορευτικού μας, φρόντισαν να μας παρουσιάζουν τοπικούς χορούς ενδεδυμένες την παραδοσιακή γυναικεία μακεδονική φορεσιά. Τελειώνοντας, παρέσυραν το πλήθος σε χορό που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Ευχαριστούμε πολύ όλο τον κόσμο που ζέστανε με την παρουσία και την συμμετοχή του την όμορφη βραδιά που διοργανώσαμε. Και του Χρόνου με Υγεία!!!!


Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες: 











0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *