Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ: Αρης Παλαιφύτου - Μ Αλ. Αρσενίου 0-1

Δυστοκια για το Αρσενι

Με το φτωχο 0-1 απεδρασε απο την δυσκολη οπως αποδειχτηκε εδρα του Παλαιφυτου ο Μ.ΑΛ.Αρσενιου. Παρολαυτα ομως τσιμπησε τους τρεις πολυτιμους αθμους της νικης και παραμενει ζωντανος στο παιχνιδι της ανοδου στην Α1 κατηγορια.
Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook: "Πρωταθλήματα ΕΠΣ Πέλλας"


Ο αγωνας ηταν μετριος ποιοτικα και για τις δυο ομαδες με τους φιλοξενουμενους να εχουν μια υπεροχη στις ευκαιριες και στις φασεις απο τις οποιες ομως μονο μια μετετρεψαν σε γκολ στο 25' με τον Μπαμπη Λασκα να ανοιγει το σκορ.
Η κιτρινομαυρη ταξιαρχια του Ανδρεα Βοιτσιδη που επαιζε κυριως αμυνα καταφερε να οχυρωσει καλα την περιοχη της και θα μπορουσε να παρει και την ισοπαλια.Στον αντιποδα τωρα οι παικτε ς του Κωστα Αλεξανδριδη εχαναν στην τελικη προσπαθεια χωρις ομως να απειληθουν εντονα απο τους αντιπαλους.Οι φιλοξενουμενοι διαμαρτυρηθηκαν και για ενα πεναλτι που δεν τους δοθηκε.

Αριστη η τριπλετα των Ατζαμιδακη,Τετραγωνη Τσαλκανη.

ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΦΥΤΟΥ(Ανδρεας Βοιτσιδης) Προυμας Αρτεμιαδης Ματεντζογλου Γησκιας Μπαρδακς Γκαντσιδης Τσαβαλακογλου Πρεμτσης Ντοκος(65' Σναλλα) Τοσιος Κεσιδης70'(Χατζιδης).

Μ.ΑΛ.ΑΡΣΕΝΙΟΥ (Κωστας Αλεξανδριδης) Καρυπιδης Γ. Ορφανιδης(60' Ιγνατιαδης) Κατιρτζογλου Δημητριαδης Χαραλαμπιδης Ρετζια (80' Καραφουλιδης) Γατσος Λασκα Καρυπιδης Μ.Τσαουσης Ιγνατιδηςε(70' Μιχαηλιδης)


ΧΑΡΑ ΜΑΤΕΝΤΖΟΓΛΟΥ





0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *