Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

Συνάντηση συνεργασίας Εκπροσώπων των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων και των 15μελών Συμβουλίων των τριών Γυμνασίων της Έδεσσας με θέμα τη χρήση αλκοόλ

Την Τρίτη 8 Μαρτίου 2016 πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Πρόληψης «Όραμα» συνάντηση  συνεργασίας με τη συμμετοχή Εκπροσώπων των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων και των 15μελών Συμβουλίων των τριών Γυμνασίων της Έδεσσας με θέμα τη χρήση αλκοόλ και την προστασία των μαθητών – ανηλίκων.

Στη συνάντηση έγινε μια πρώτη ανταλλαγή απόψεων σε σχέση με το θέμα αυτό και αποφασίστηκε η από κοινού ενημέρωση των καταστημάτων τόσο υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφέ, μπαρ), όσο και των καταστημάτων πώλησης προϊόντων καπνού και αλκοόλ (περίπτερα, σούπερ-μάρκετ, κτλ.) προκειμένου να εφαρμοστεί ο Ν.3730/2008 (ΦΕΚ Α΄ 262/23.12.2008) – Προστασία Ανηλίκων από τον καπνό και τα αλκοολούχα ποτά και άλλες διατάξεις.

Η ενημέρωση θα γίνει την Πέμπτη 10 Μαρτίου μετά τις 13:00 από αντιπροσωπεία Μαθητών και Γονέων.


 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *