Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

Δεν πέρασε η πρόταση Πασόη - Ασβεστόπουλου για τον Συμπαραστάτη του Δημότη

Δεν πέρασε τελικά από το δημοτικό συμβούλιο Αλμωπία η κοινή πρόταση των συνδυασμών του Δημήτρη Πασόη και του Δημήτρη Ασβεστόπουλου για την εκλογή Συμπαραστάτη του Δημότη.
 
 Ο κος Πασόης υποστήριξε ότι θα πρέπει στο επόμενο συμβούλιο θα έρθει το θέμα προς συζήτηση και για αυτό το έβαλε σε ψηφοφορία. Ο πρόεδρος κος Σωτηριάδης μάλλον από υπερβάλλον ζήλων τόνισε ότι δεν προβλέπεται αυτή η διαδικασία και τελικώς το θέμα μπήκε σε ψηφοφορία. 14 Σύμβουλοι μεταξύ αυτών και ο Ανδρέας Κόγιος ο οποίος πλέον έχει πλαγιάσει οριστικά στην δημοτική αρχή αν και επικεφαλής συνδυασμού ψήφισε εναντίον της αντιπολίτευσης. Άξιο αναφοράς το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου με τον φορητό υπολογιστή του άκουγε ψαλμωδίες μάλλον για να εξαγνιστεί από τη πλήρη του και άνευ όρων παράδοση του στην Δημοτική αρχή. 12 ήταν οι σύμβουλοι που υποστήριξαν την πρόταση Πασόη-Ασβεστόπουλου. Θυμίζουμε ότι για την εκλογή Συμπαραστάτη του Δημότη χρειάζεται ο αυξημένος αριθμός των 18 δημοτικών συμβούλων. Τέλος έγινε θέμα για το αν θα έπρεπε να υπάρξει συνεννόηση με την δημοτική αρχή και με τους επικεφαλής συνδυασμών χωρίς πάντως να βγει άκρη.


Σημείωση στήλης: Πλέον ο ποιο αποτυχημένος θεσμός στον Καλλικράτη είναι αυτός του Συμπαραστάτη του Δημότη και της επιχείρησης. Το άρθρο που περιγράφει αυτή την διαδικασία μάλλον έχει γραφεί στο πόδι μιας και δεν υπάρχουν δικλίδες ασφαλείας για την εκλογή του. 


απο το Meapopsi.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *