Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

Δελτίο Τύπου Οδοντιατρικού Συλλόγου Ν. Πέλλας

Στις 6 Μαρτίου 2016 πραγματοποιήθηκε η Τακτική Γενική Συνέλευση  του Οδοντιατρικού Συλλόγου του Ν. Πέλλας στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στα Γιαννιτσά.

Καλεσμένοι ήταν ο Πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης κ. Αθανάσιος Δεβλιώτης, ο αρμόδιος για προγράμματα ΕΣΠΑ κ. Αναστάσιος Οικονόμου και ο φοροτεχνικός κ. Πετρίδης.

Οι συνάδελφοι οδοντίατροι του νομού μας ενημερώθηκαν για τα θέματα του Συλλόγου, τις τελευταίες εξελίξεις στο φορολογικό σύστημα, το νέο σύστημα πληρωμών με κάρτες POS και τα επιμέρους φοροτεχνικά προβλήματα που μας απασχολούν. Επιπλέον, πληροφορήθηκαν για τις επικείμενες αλλαγές στο ασφαλιστικό σύστημα που προανήγγειλε η κυβέρνηση και συζητήθηκαν οι αντιπροτάσεις της Ε.Ο.Ο.. Τέλος, έγινε μια εκτεταμένη ανάλυση για τα νέα προγράμματα ενίσχυσης επιχειρήσεων μέσω ΕΣΠΑ, τα οποία αφορούν στους Οδοντιάτρους, όπως π.χ. ποιες είναι οι επιλέξιμες επιχειρήσεις, οι προϋποθέσεις συμμετοχής, οι δαπάνες που μπορούν να ενισχυθούν, οι διαδικασίες αξιολόγησης και υλοποίησης των προτάσεων κ.ά..

Η μεγάλη συμμετοχή των συναδέλφων μας τίμησε και μας χαροποίησε ιδιαίτερα.

Για το Δ.Σ.

Η Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας

Μπόσνα Πετρούλα Σταλίκας Μιλτιάδης

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *