Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

Σε μία πρωτοβουλία αλληλεγγύης και ενδιαφέρον για τον συνάνθρωπο προχωρούν οι Ερωτέχνες Αλμωπίας

Σε μία πρωτοβουλία που φανερώνει τις ιδιαιτέρες ευαισθησίες τους και αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο ότι η αλληλεγγύη και το ενδιαφέρον για τον συνάνθρωπο είναι χαρακτηριστικά τους γνωρίσματα, προχωρούν οι Ερωτέχνες Αλμωπίας.

Η αγαπημένη θεατρική ομάδα που δραστηριοποιείται στην περιοχή μας και μας χαρίζει σπουδαίες παραστάσεις, σε συνεργασία με τον Δήμο Αλμωπίας θα πραγματοποιήσει μία ακόμα παράσταση την Πέμπτη 31 Μαρτίου και ώρα 21:00 που θα είναι αποκλειστικά για το Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Ο Δήμος Αλμωπίας τους ευχαριστεί θερμά γι’ αυτή τους την πράξη, που εξυψώνει την έννοια της αλληλεγγύης και βοηθά σημαντικά στο κοινωνικό του έργο και τους εύχεται να συνεχίσουν με την ίδια ενεργητικότητα και την ίδια όρεξη να μας χαρίζουν τα όμορφα αποτελέσματα της δουλειάς τους. Επίσης, καλούμε όλο τον κόσμο να στηρίξει αυτή την προσπάθεια που στοχεύει στην ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *