Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ: Φίλιππος Σταυροδρομίου - Μ. Αλ. Αρσενίου 0-2

Δυσκολευτηκε λιγο αλλα στο τελος τα καταφερε ο Μ.Αλ.Αρσενιου να παρει το πολυποθητο αποτελεσμα της νικης στο ντερμπι της αγωνιστικης ημερας ,νικη που κρατα ζωντανες τις ελπιδες για την ανοδο στη Α1 κατηγορια αφου μετα το τελος των αγωνιστικων υποχρεωσεων οι 2 ομαδες θα ξαναβρεθουν αντιπαλες σ εναν αγωνα νοκ αουτ που θα οδηγησουν τον νικητη στον αγωνα που θα αναδειξει την 3η ομαδα που θα κερδισει την ανοδο στην Α1.


Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook: "Πρωταθλήματα ΕΠΣ Πέλλας"



Σ ενα καταμεστο γηπεδο στο Σταυροδρομι οι 2 ομαδες παιζοντας πολυ δυνατα καταφεραν να κρατησουν αμειωτο το ενδιαφερον των φιλαθλων μεχρι και το τελευταιο σφυριγμα της ληξης οπου βρηκε την ταξιαρχια του Κωστα Αλεξανδριδη ενα κουβαρι πανηγυριζοντας τη νικη της ομαδος τους.
Το παιχνιδι ηταν ενα ντερμπι με τα ολα του αφου ειχε πολυ δυνατες αναμετρησεις συνεχομενη κυκλοφορια της μπαλας με τους γηπεδουχους να εχουν δυστοκια χανοντας πολλες μονομαχιες στα καρε του πορτιερο Γιωργου Καρυπιδη που κερδισε τις εντυπωσεις με τις σωτηριες επεμβασεις του κρατωντας το μηδεν στα διχτυα του. Και επειδη η μπαλα ´´τιμωρει´´ οι φιλοξενουμενοι στα τελευταια 10´ του αγωνα με εντυπωσιακες επιθετικες ενεργειες πετυχαν 2 απανωτα τερματα που τους χαρισαν την πολυποθητη νικη.

Συγχαρητηρια αξιζουν στην διαιτητικη τριπλετα των Ιορδανη Κατεριαδη,Γιωργο Ταγκαλιδη και Τετραγωνη που ανταποκριθηκαν αριστα και με το παραπανω στην δυσκολια και κρισιμοτητα του αγωνα.

Στο πρωτο μερος ο Χαντουρης εχασε κλασικη ευκαιρια για τους γηπεδουχους και ο Καραφουλιδης για το Αρσενι.

Στην επαναληψη η κατασταση αλλαξε και οι επισκεψεις στις περιοχες και των 2 ομαδων ηταν συχνοτερες. 

Οι γηπεδουχοι πολυ νωρις εμειναν με 10 παικτες αφου ο Στεφανος Βεζυργιανοπουλος με την εισοδο του στο παιχνιδι στην πρωτη του επαφη με την μπαλα αποβληθηκε μη διατηρωντας τον ´´νομο´´ του φερ πλει με αποτελεσμα να διαμαρτυρηθει αντιπαλος εντονα στο προσωπο του και αυτος με γροθια να τον ριχνει στο εδαφος.

Στην συνεχεια οι γηπεδουχοι απειλησαν κατ εξακολουθηση την εστια του Καρυπιδη ο οποιος ομως ειχε κατεβασμενα ρολα και ειπε οχι στο 60´ σε πλασε του Γιοφτση στο 67´ -80´ και 82´ σε σουτ του Χαντουρη. Στο 65´ εντυπωσιακο σουτ κεραυνος απο πλαγια του Αντωνη Γιοφτση τρανταξε το οριζοντιο δοκαρι του Αρσενιου.

Στο 83´ ηταν η σειρα του Αρσενιου ν αντιδρασει με τον Μιχαλη Μποικο στο 8´ να λεει οχι σε σουτ του Γιαννη Χαραλαμπιδη μεσα απο την περιοχη αλλα στην επαναφορα της μπαλας σαν σιφουνας ο ταχυδυναμικος Μακης Καρυπιδης καρφωνει την μπαλα στα διχτυα ανοιγοντας το σκορ 0-1 ξεσπωντας σε τρελους πανηγυρισμους για την ομαδα του Αρσενιου.Στο 86´ ο Μιχαηλιδης σφραγιζει τη νικη της ομαδος του γραφοντας το τελικο 0-2 μετα απο οργανωμενη επιθετικη ενεργεια.
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙΟΥ(Πετρος Σεραιδης) Μποικος Γκιοντσης(84´ Αγγελακης) Παπαναστασης(84´ Γραμματικοπουλος) Κουκουδας Μπαρμπας Σταυριδης Βαρδαρεντσης Χατζηβασιλειαδης(48´ Βεζυργιανοπουλος) Χαντουρης Γιοφτσης Αντωνιαδης .
Μ.ΑΛ.ΑΡΣΕΝΙΟΥ (Αλεξανδριδης Κωστας) Καρυπιδης Λασκα Δημητριαδης(68´Κατιρτζογλου) Ορφανιδης Χαραλαμπιδης Ρετζια Γατσος Καραφουλιδης Ιγνατιαδης(82´ Μιχαηλιδης) Καρυπιδης(89´ Γεωργιου) Σαριδης Ν.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΧΑΡΑ ΜΑTΕΝΤΖΟΓΛΟΥ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *