Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

Δήμος Αλμωπίας: Ανακοίνωση για τους δημοτικούς βοσκοτόπους

Σε εφαρμογή του άρθρου 10 του Ν.4351/2015 (ΦΕΚ Α΄ 164/4-12-2015) «Οι βοσκήσιμες γαίες που βρίσκονται στην περιφέρεια ΟΤΑ Α΄βαθμού και των οποίων την κυριότητα, νομή, κατοχή ή χρήση έχουν οι συγκεκριμένοι ΟΤΑ, διατίθενται κατά προτεραιότητα για τις ανάγκες των κτηνοτρόφων, φυσικών ή νομικών προσώπων, που έχουν την έδρα της εκμετάλλευσής τους στο δήμο αυτόν και σε μετακινούμενους κτηνοτρόφους οι οποίοι αποδεδειγμένα κάνουν χρήση των εν λόγω βοσκήσιμων γαιών…»

ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 15-04-2016 ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΑΙΤΗΣΕΙΣ-ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΘΡΕΨΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΒΟΣΚΟΤΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2016.

ΤΑ ΕΝΤΥΠΑ ΤΩΝ ΥΠ.ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΘΑ ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΕΣ ΟΓΑ ΤΩΝ ΤΚ/ΤΩΝ, ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΤΗΝ.ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΤΟΝ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟ.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2384350326,50327

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *