Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

Δ. Καλδερεμτζή: "Δεν μπορεί η δημοτική αρχή Αλμωπίας να μιλά για πολιτικό πολιτισμό"


Σφοδρή επίθεση έκανε η δημοτική σύμβουλος της αντιπολίτευσης και πρώην αντιδήμαρχος Δέσποινα Καλδερεμζή αναφορικά με τις συμπεριφορές του Δημάρχου Δημήτρη Μπίνου. 
 
Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος ξέχασε τις επιθέσεις προς τους Δημοτικούς του συμβούλους Χρήστο Χουρσόγλου και Μ. Ζιάκα και τα υπονοούμενα για συμφωνίες και ότι με την τακτική του θυμίζει το ρητό δάσκαλε που δίδασκες και λόγο δεν κρατούσες. Ακόμη τόνισε ότι στην προηγούμενη δημοτική περίοδο είχε πέσει πολύ άσφαλτος και πίσσα με τη μόνο διαφορά ότι δεν επέλεγαν να βγουν φωτογραφία. Ακόμη αναρωτήθηκε γιατί πάει ο ίδιος ο Δήμαρχος στα χωριά την ίδια ώρα που έχει προέδρους οι οποίοι μπορούν με σαφήνεια να μεταφέρουν τα προβλήματα των περιοχών τους. Αναφορικά με το ταξίδι του Δημάρχου στην Τσεχία τόνισε ότι ξέχασε να πάρει μαζί του τον Πρόεδρο των ξενοδόχων Λουτρακίου ο οποίος έκανε παράπονα και τέλος χαρακτήρισε τον Δήμαρχο ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟ με τις αναφορές για τα συγγενικά του πρόσωπα. Πάντως ο κος Μπίνος σε ένα πινκ πονκ την χαρακτήρισε Μάρθα Βούρτση. Η Δέσποινα Καλδερεμτζή έκλεισε την παρέμβαση της με το ζήτημα της απόφασης που πάρθηκε για το Δάσος των Προμάχων προκαλώντας την δημοτική αρχή να τρέξει το ζήτημα καθώς υπάρχει κίνδυνος να χαθεί η χρονιά αν έρθει αρνητική απόφαση από την αποκεντρωμένη Περιφέρεια. 



απο το Meapopsi.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *