Κυριακή 17 Απριλίου 2016

Εντυπωσιακός στα φιλικά ο Αλμωπός Αριδαίας, «διπλά» στα Γρεβενά και στη Νεοκαισάρεια!

Άκρως θετικές εντυπώσεις αφήνει στα φιλικά ο Αλμωπός Αριδαίας και μάλιστα σήμερα, επικράτησε με 2-0 του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας στην Πιερία!

Η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη αποκόμισε τις καλύτερες κριτικές από τους Πιερείς, οι οποίοι αιφνιδιάστηκαν από τη δυναμικότητα του Αλμωπού, ενώ χαρακτηριστικό είναι πως το συγκρότημα της Πέλλας είχε πάνω από 10 τελικές στα καρέ των γηπεδούχων.

Το πρώτο γκολ μάλιστα σημειώθηκε με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χρήστου Ζαρογιάννη, λίγα μέτρα κάτω από τη μεσαία γραμμή, ένας τρόπος άλλωστε που μας έχει συνηθίσει ο Ημαθιώτης μέσος. Το γκολ στο 30ο λεπτό δεν ήταν το μόνο για τους «κυανόλευκους» καθώς στο 37′ ήταν η σειρά του Χρήστου Καραγιάννη να χριστεί σκόρερ και να «γράψει» το τελικό όπως αποδείχτηκε 0-2.

Να σημειώσουμε πως ο Αλμωπός επικράτησε και την Τετάρτη (13/4) στο φιλικό που έδωσε στα Γρεβενά, με αντίπαλο την ΑΕ Ποντίων Βατόλακκου. Η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη, χάρη σε τέρματα των Κοβάτση και Μπόλου, νίκησε με 2-1 και με τη σημερινή νίκη στην Πιερία αλλά και της προηγούμενης εβδομάδας στο Ροδοχώρι Ημαθίας, έκανε το 3×3 στα εκτός έδρας φιλικά.

Η σύνθεση στη Νεοκαισάρεια :

Χρήστου, Ελευθεριάδης Θ., Μουρατίδης, Μπογδάνης, Καλαϊτζίδης, Καμπάνης, Προβατίδης, Καπουσούζης, Κοβάτσης, Καραγιάννης, Ζαρογιάννης. Αγωνίστηκαν και οι Τσιμτσιρίδης, Μπούλας, Καραδήμος, Μίντσης, Κουτρούμπαλος.

Επόμενο φιλικό του Αλμωπού με τον Διαγόρα Σεβαστής Πιερίας στο γήπεδο της Αριδαίας, με πιο πιθανή ημερομηνία την Πέμπτη 21/4
 
 
 
απο το sportsup.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *