Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

Εθελοντική δράση για το περιβάλλον στην Αλμωπία

Την Κυριακή 17 Απριλίου 2016 θα πραγματοποιηθεί, στα πλαίσια της πανελλήνιας εθελοντικής διοργάνωσης Let’s do it Greece (http://www.letsdoitgreece.org), περιβαλλοντική δράση στην Αλμωπία.

Με συντονιστή τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Αλμωπίας σε συνεργασία με το Δήμο Αλμωπίας, καθώς και με την συμμετοχή Πολιτιστικών και άλλων Συλλόγων, των Σχολείων, της Ηλιαχτίδας, τους Almopistas, του Δασαρχείου και πολίτες του Δήμου μας, συνεχίζουμε για δεύτερη χρονιά να καθαρίζουμε και να ομορφαίνουμε το «Δασάκι» που βρίσκεται στην Αριδαία.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία της Αριδαίας θα παρέχει ένα πυροσβεστικό όχημα προς επιμόρφωση των παιδιών για τη λειτουργία του. Οι πυροσβέστες θα τους μιλήσουν για τους κινδύνους των πυρκαγιών κατά την καλοκαιρινή περίοδο και για τη σωστή συμπεριφορά μας απέναντι στα δάση και τη φύση.

Επίσης στα πλαίσια της δράσης θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση για το περιβάλλον.

Σας περιμένουμε όλους την Κυριακή στις 10.00 π. μ. στο «Δασάκι», με σκοπό να συνεχίσουμε την περσινή προσπάθεια για την καθαριότητα και την ανάπλαση του χώρου.

Να είμαστε όλοι εκεί γιατί ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε να προσφέρουμε και να ομορφύνουμε τον τόπο μας!


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΚΕΑ
ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *