Παρασκευή 29 Απριλίου 2016

Γράμμα σε Σένα - της Δέσποινας Τσουλφαΐδου

Γράμμα σε Σένα - της Δέσποινας Τσουλφαΐδου στο ialmopia.gr

Σου μιλάω πάλι και σήμερα όπως όλα αυτά τα χρόνια που θυμάμαι τον εαυτό μου.Είσαι πάντα δίπλα μου,πάντα εδώ.Η ζεστή σου παρουσία με τυλίγει σε κάθε κάθε στιγμή της ζωής μου,καλή ή κακή.Μια παρηγοριά νιώθω στη βεβαιότητα πως υπάρχεις.Από την πρώτη στιγμή που ξεπρόβαλλα σ'αυτόν τον κόσμο,στην πρώτη μου ανάσα,έως και την τελευταία που θα πάρω όταν έρθει η ώρα,εσύ είσαι παρών.Μόνο εσύ,πάντα δίπλα μου.Το δικό μου δέρμα,κι εσύ.

Ξεχνάω καμιά φορά,λησμονώ να σε ρωτήσω το πιο σημαντικό απ'όλα.Είσαι περήφανος για μένα?Χαίρεσαι με αυτό που είμαι?Εγώ προσωπικά,είμαι ικανή να σου δώσω έστω και έναν λόγο για να καμαρώνεις για το ανθρώπινο είδος?

Σ'αυτό το απέραντο σύμπαν,είμαστε ο καθένας μας ένα μικρό πετραδάκι κι όμως εσύ μπορείς στοργικά ν'ασχοληθείς μαζί μου.Παραβλέπω πολλές φορές την μεγάλη χάρη σου,τις ευλογίες που μου δίνεις.Σαν ένα ανεξέλεγκτο βουητό γύρω σου οι πόθοι και οι παρακλήσεις μου.Σ'έναν σκληρό κόσμο,που ο εγω'ι'σμός έχει μάθει να είναι ηγέτης της προσωπικότητας,συνήθισα κι εγώ συνέχεια να ζητάω από σένα.Κι εσύ με απέραντη αγάπη και υπομονή,παραχωρείς και επιτρέπεις για μένα αυτό που πραγματικά μου αξίζει κι αυτό που πραγματικά μπορώ ν'αντέξω.Και πάλι όμως παραπονιέμαι,είμαο μονίμως ανικανοποίητη,απαιτώ ακόμη κι αυτά που δεν μου χρειάζονται.Εσύ όμως με κατανοείς,με αγκαλιάζεις και με θεραπευεις σαν τρυφερός πατέρας.

Σήμερα λοιπόν δεν θα σου ζητήσω τίποτα.Θέλω μόνο να σου πω ότι σ'ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου για όλα Θεέ μου!

Σ'ευχαριστώ που είμαι γερή και δυνατή εγώ και όλοι όσοι αγαπώ και έχουμε ομόνοια μεταξύ μας.Σ'ευχαριστώ για το ζεστό μου σπιτάκι,νιώθω ασφάλεια μέσα του.Για την καθημερινή τροφή μου,για την ανοιξη που ήρθε και πάλι.Σ'ευχαριστώ που ζω σε καιρό ειρηνικό,για τον ήλιο που μου γλυκαίνει την καρδιά.Σ'ευχαριστώ για τον μεγάλο πόνο που επέτρεψες να περάσω,αυτός μ'έφερε πιο κοντά σου.Σ'ευχαριστώ και για το χάρισμα που με προίκισες,αυτό δίνει τιμή και υπερηφάνεια στην υπόστασή μου.Σ'ευχαριστώ που συνεχίζεις να μου γιατρεύεις την απελπισία και πάντα μου δίνεις δύναμη και λόγους για να πορεύομαι μ'αξιοπρέπεια.Σ'ευχαριστώ για όλα αυτά που καταλαβαίνω ότι μου χαρίζεις,αλλά και γι'αυτά που δεν έχω πιάσει το νόημα τους ακόμα.

Σ'ευχαριστώ και σ'αγαπάω!!!!!!! 
 
 
ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *