Τρίτη 12 Απριλίου 2016

Γιορτή ποδοσφαίρου από την Ελπίδα Έδεσσας [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Μεγαλες στιγμες ζησαμε στο Δημοτικο Σταδιο Εδεσσας το απογευμα της Δευτερας οπου ο προεδρος της Ελπιδας Εδεσσας Λεωνιδας Τουσιας οργανωσε με προσωπικες του ενεργειες μια πραγματικη γιορτη ποδοσφαιρου. 


Σε συνεργασια με τον Συλλογο Καρκινοπαθων του Νομου Πελλης προσκαλεσαν τους παλαιμαχους παικτες του ΠΣΑΠ που επαιξαν και στην ομαδα του Euro 2004 σε εναν φιλανθρωπικο αγωνα οπου τα εσοδα θα διατεθουν στον Συλλογο για την βοηθεια σε ατομα που ταλαιπωρουνται απο την επαρατη νοσο. Στο καλεσμα ανταποκριθηκαν οι ´´σημαιες´´ των ελληνικων γηπεδων που γεμισαν με την λαμπερη παρουσια τους ενα ασφυκτικα γεματο γηπεδο απο λατρεις του ποδοσφαιρου και κυριως μικρα παιδια που ηθελαν να γνωρισουν απο κοντα τα ινδαλματα τους και εσπευσαν να φβτογραφηθουν μαζι τους και να παρουν αυτογραφα κατι το οποιο δεν αρνηθηκε κανεις. Την εναρξη της γιορτης εκαναν τα παιδια των Ακαδημιων του Εδεσσαικου,Αλμωπου Αριδαιας,Αθλητικης Ακαδημιας Γιαννιτσων καιι Ηρακλη Εδεσσας.σε μεταξυ τους αγωνες. Πριν την εναρξη του αγωνα δοθηκαν τιμητικες πλακετες. Για την ιστορια ο αγωνας εληξε με σκορ 1-5 . Τα γκολ για την ομαδα του Euro 2004 πετυχαν οι Μπασινας Κουτσης Καφες Αμανατιδης και Λυμπεροπουλος. Το γκολ για την Ελπιδα Εδεσσας πετυχε ο Κωσταντινιδης.Η τριπλετα της διαιτησιας ηταν του κ.Βασιλη Παμποριδη Παπαδοπουλου και Ζγουρο. 

Η ομαδα της Ελπιδας αγωνιστηκε με 2 11αδες, ΕΛΠΙΔΑ ΕΔΕΣΣΑΣ Τζηγκας, Παγιουλας,Αδαμ,Πρεβατιτσανης,Τετζερης,Τσατσε,Σουσαρης,Απαζογλου,Σαπουντζης,Δαφνης,Τουσιας,
Χατζηγεωργιου,Βυρωζης,Αποστολου,

Στο β ημιχρονο Αποστολου,Αντωνιου,Φαρας,Νικολαιδης Πασλαμουσκας Δελλιος Μαλουμιδης Τουρμανης Χατζηγεωργιου Ανδρεαδης. 

ΟΜΑΔΑ EURO 2004 Νικοπολιδης Καραισαριδης Μπατιστα Μπασινας Κυριακος Πουλιος Καφες Γεωργιαδης Βαλλας Κουτσης Λυμπεροπουλος Αμανατιδης Κατσουρανης. 

Συγχαρητηρια αξιζουν στον προεδρο της Ελπιδας Εδεσσας Λεωνιδα Τουσια γι αυτην την σπουδαια κινηση και διοργανωση. 


ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΧΑΡΑ ΜΑΤΕΝΤΖΟΓΛΟΥ 
















0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *