Σάββατο 23 Απριλίου 2016

IALMOPIA LIVE: Στην όμορφη παρουσίαση του βιβλίου της συντοπίτισσας μας Αφροδίτης Τσέτλακα Ευαγγελίδου στην Αριδαία [ΒΙΝΤΕΟ - ΕΙΚΟΝΕΣ]

Πραγματοποιήθηκε η πολύ όμορφη παρουσίαση του βιβλίου της συντοπίτισσας μας Αφροδίτης Τσέτλακα Ευαγγελίδου στην Αριδαία, την Παρασκευή (22/4) στο Βιβλιοπωλείο "ΣΥΜΒΟΛΗ"



Το βιβλιοπωλείο σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Λαογραφικό Όμιλο Αλμωπίας "Ακρίτες", παρουσίασαν στο χώρο της "ΣΥΜΒΟΛΗΣ" το βιβλίο " ''ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ'' από της Εκδόσεις Ερωδιος. Ο κόσμος που παρευρέθηκε "γέμισε" με την αγάπη του την αίθουσα και με χαμόγελο κράτησε στα χέρια του το βιβλίο της συντοπίτισσας μας κ. Τσέτλακα Ευαγγελίδου.

Το βιβλίο προλόγησαν η Αννέτα Τάντση και η Αναστασία Νέμτση.




Περίληψη


Ένα κοριτσάκι γεννιέται στην άγονη γη της Ηπείρου στις αρχές του 20ού αιώνα. Αναγκάζεται να αφήσει τον τόπο της και εγκαθίσταται στη Μακεδονία, όπου σπουδάζει και εργάζεται. Παντρεύεται, γίνεται μητέρα και έπειτα γιαγιά. Ζει τη ζωή της με φόντο όλα τα γεγονότα που σημάδεψαν τον 20ό αιώνα: οι δύο παγκόσμιοι πόλεμοι, η μικρασιατική καταστροφή κι η προσφυγιά, η εμφύλια διαμάχη.(...)



ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΟΥ-ΤΣΕΤΛΑΚΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ 

Συγγραφέας 


Η Ισμήνη – Αφροδίτη Τσέτλακα Ευαγγελίδου γεννήθηκε στην Αριδαία του νομού Πέλλας. Είναι απόφοιτος της Παιδαγωγικής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης και έχει εργαστεί ως εκπαιδευτικός σε πολλά δημοτικά σχολεία των νομών Αττικής, Πέλλας και Ροδόπης. Ζει μεταξύ Κομοτηνής και Θεσσαλονίκης και έχει συμμετάσχει ενεργά σε πολλούς συλλόγους της Κομοτηνής με κοινωνικό, επιστημονικό και πολιτιστικό χαρακτήρα.



Δείτε το βίντεο της εκδήλωσης που ετοίμασε η κάμερα του ialmopia:






Δείτε τις φωτογραφίες του ialmopia:
































ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *