Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

Φιλικός αγώνας: Αλμωπός Αριδαίας - Μακεδονικός Νεάπολης 1-1 [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Δυνατο τεστ για τον Αλμωπο Αριδαίας

Στα πλαισια της προετοιμασιας του ενοψει των αγωνων μπαραζ ανοδου για την Γ Εθνικη ο Αλμωπος Αριδαιας αντιμετωπισε στην εδρα του τον πρωταθλητη της ΕΠΣΜ Μακεδονικο Νεαπολης το απογευμα της Κυριακης .Το παιχνιδι εγινε παρουσια 200 περιπου φιλαθλων που μπορει να μην ειδαν πολλα γκολ αλλα σιγοθυρα χορτασαν δυνατες μονομαχιες αφου και οι δυο ομαδες αγωνιστηκαν πολυ δυνατα δικαιολογωντας απολυτα την αναδειξη τους ως πρωταθλητες στις Ενωσεις τους.

Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook: "Πρωταθλήματα ΕΠΣ Πέλλας"



Η ομαδα του Μακεδονικου προηγηθηκε πολυ νωρις με πολυ ωραιο γκολ απο κεφαλια του Γαζναφερη που προηρθε απο αριστη σεντρα απο πλαγια θεση του Στασινοπουλου . Οι γηπεδουχοι θα μπορουσαν να ειχαν ισοφαρισει αφου ειχαν ευκαιριες με τους Καπουσουζη και Παπαδοπουλο. ο εμεπιρος ομως Θεσσαλονικιος πορτιερο Μακης Καραβελιδης ειπε οχι.Στην επαναληψη ομως ο Κωστας Καπουσουζης καταφερε αι τρυπωσε στην περιοχη των αντιπαλων στελνοντας την μπαλα στα διχτυα ισοφαριζοντας σε 1-1.

Το παιχνιδι παρολο που ηταν φιλικο ειχε πολυ δυνατες μονομαχιες και δεν ελειψαν και τα παρατραγουδα αφου τα σκληρα μαρκαρισματα του Πουρσανιδη του Μακεδονικου εφεραν τις εντονες διαμαρτυριες και την ολιγολεπτη διακοπη του αγωνα.χωρις φυσικα να υπαρχει συνεχεια.
Οι τεχνικοι κα των δυο ομαδων χρησιμοποιησαν ολους τους παικτες που ειχαν στην διαθεση τους βγαζονατς ετσι τα συμπερασματα τους ενοψει των επερχομενων αγωνων μπαραζ.

Η τριπλετα της διαιτησιας ηταν των Βαμβακα,Φ. Βαμβακα Μιχαηλιδη Γιωργο.

ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Γιωργος Τυριακιδης) Χρηστου Ελευθεριαδης Β. Καλαιτζιδης Μουρατιδης Σκεντος Καμπανης Καπουσουζης Ζαρογιαννης Καραδημος Κοβατσης Παπαδοπουλος. -Κιουρτσοπουλος Κωνστας Αποστολου Καραγιαννης Ελευθεριαδης Γ. Προβατιδης Μπογδανης Τσιμτσιριδης Κουτρουμπαλος.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ(Γιωργος Αβραμιδης)
Καραβελιδης Δαμιανιδης Παπαδοπουλος Αντωνιαδης Κουτινης Πουρσανιδης Αβαλιαν Πεχλιβανης Στασινοπουλος Ζαγναφερης Λεσαι - Μπασκακης Γαρυφαλλος Κρυσταλης Ποπτσης Τσιαμπαζης Μπιτζενης Παππας Τσιλλιγγεριδης.


Επιμέλεια: ΧΑΡΑ ΜΑΤΕΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΑΛΜΩΠΟΣ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ


Μετα το τελος του κυριακατικου φιλικου τεστ στο Δημοτικο Σταδιο της Αριδαιας οπου η ομαδα του Αλμωπου αντιμετωπισε την πρωταθλητρια ομαδα της ΕΠΣΜ Μακεδονικο Νεαπολης οι τεχνικοι των δυο ομαδων μας ειπαν.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ (τεχνικος Μακεδονικου)


Η ΛΕΞΗ ΦΑΒΟΡΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΑΜΠΕΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ

Ηταν ενα φιλικο παιχνιδι το οποιο θελαμε να δουμε κατα ποσο οι ποδοσφαιριστες μας ειναι ετοιμοι για τα πιο δυνατα παιχνιδια που ερχονται ενοψει των μπαραζ.Εχουμε εναν πολυ καλο βαθμο ετοιμοτητας και πιστευω οτι ολα θα πανε καλα γιατι τα παιδια ειναι προσγειωμενα και ετοιμα να αντιμετωπισουν καθε αντιπαλο..
Οσον αναφορα τον σημερινο μας αντιπαλο την ομαδα του Αλμωπου Αριδαιας θεωρω οτι ειναι μια ομαδα που θα πρωταγωνιστησει γιατι πρεσβευει ποδοσφαιρο και εμενα μου αρεσουν ιδιαιτερα αυτες οι ομαδες.
Οταν ξεκινουν τετοιου ειδους αγωνες οπως τα μπαραζ ολοι εχουμε 0 βαθμους και ξεκιναμε απο την ιδια αφετηρια . Και απ οτι ειδα η ομαδα του Αλμωπου μπορει να σταθει απεναντι σε οποιαδηποτε ομαδα και στην Γ εθνικη χωρις να εχει ζηλεψει τιποτα απο ομαδες αλλων Ενωσεων.
Η λεξη φαβορι ειναι μια ταμπελα που δεν ισχυει. Τα φαβορι φαινονται μεσα στον αγωνιστικο χωρο μετον τροπο που αντιμετωπιζουν τον αγωνα και φυσικα το κυριαρχο ειναι το αποτελεσμα της νικης και φυσικα η ανοδος που ειναι και ο στοχος της ομαδος μου. Προχωραμε....


ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΥΡΙΑΚΙΔΗΣ (τεχνικος Αλμωπου Αριδαιας)


ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ

Ηταν το πιο σημαντικο τεστ που δωσαμε μεχρι σημερα στα πλαισια της προετοιμασιας μας ενοψει των αγωνων μπαραζ.Ηταν σιγουρα ενα δυσκολο παιχνιδι με εναν πολυ δυνατο και αξιολογο αντιπαλο.Το μονο κερδος που μπορουμε να αποκομισουμε απο αυτο το παιχνιδι ειναι συμπερασματα.για το τι θα επακολουθησει και να καταλαβουμε οτι χρειαζεται πολυ μεγαλη προσπαθεια για να πετυχουμε τον στοχο μας που δεν ειναι αλλος απο την ανοδο .
Η ομαδα του Μακεδονικου φανηκε οτι ειναι μια ομαδα που αγωνιζεται σε ενα πιο ανταγωνιστικο πρωταθλημα με καλυτερους ρυθμους ταχυτητες και εναλλακτικες λυσεις. Θεωρω οτι στο α μερος αν και ημασταν ετσι οπως πρεπει σε καποια σημεια δεχθηκαμε το γκολ που μας αφησε πισω.Στην επαναληψη αν και φανηκαν σημαδια κουρασης ημασταν δυνατοι στις κοντρες και ισοφαρισαμε .
Μπαινουμε στην τελικη ευθεια των προπονησεων οποτε τα κεφαλια κατω και πολυ δουλεια για ολους μας.


Επιμέλεια: ΧΑΡΑ ΜΑΤΕΝΤΖΟΓΛΟΥ







0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *