Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

Δήμος Αλμωπίας: Συντηρήσεις σχολείων του Δήμου μας

ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

 Συντηρήσεις στις σχολικές κοινότητες πραγματοποιεί ο Δήμος Αλμωπίας σε συνεργασία με την Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή, την Τεχνική Υπηρεσία και τους Διευθυντές των σχολείων. Ζητήματα πολλών ετών βρίσκουν τη λύση τους, μέσα από ένα πρόγραμμα καταγραφής και υλοποίησης και μετά από την σωστή ιεράρχησή τους.

 ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΠΡΟΜΑΧΩΝ
 Επισκευή και συντήρηση τμήματος της στέγης του σχολείου. Ένα χρόνιο πρόβλημα το οποίο αντιμετώπιζε η σχολική κοινότητα, καθώς έμπαζε νερά κάθε φορά που έβρεχε και δημιουργούσε σοβαρά προβλήματα. Κατά τη διάρκεια της επισκευής έγινε πλήρης αντικατάσταση των υλικών, ώστε να εξασφαλίζουν την ασφάλεια των μικρών παιδιών.

 ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΟΡΜΑΣ
 Επισκευή και συντήρηση της στέγης του σχολείου. Μέχρι πριν την κατασκευή, δημιουργούταν σημαντικό πρόβλημα υγρασίας σε ολόκληρο το σχολείο.

 ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΓΑΡΕΦΕΙΟΥ
 Αντικαταστάθηκαν τα λούκια περιμετρικά του σχολικού κτιρίου. Επίσης, πραγματοποιήθηκε επισκευή και συντήρηση της στέγης. Παράλληλα, αποκαταστάθηκε ένα τμήμα στο ταβάνι, το οποίο ήταν επικίνδυνο λόγω της φθοράς που προκάλεσε η υγρασία. Τέλος, αποκαταστάθηκαν φθορές από την υγρασία στον χώρο της τουαλέτας. 

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΦΟΥΣΤΑΝΗΣ 
 Πραγματοποιήθηκαν εργασίες για να αλλάξει η κλίση του στεγάστρου, ώστε να μην συσσωρεύονται νερά. Έτσι αποφεύχθηκε η δημιουργία υγρασίας στους χώρους του σχολείου. Το συνολικό κόστος του έργου που περιελάμβανε όλες τις παραπάνω παρεμβάσεις, ανέρχεται στις 5.200 ευρώ και αφορά χρηματοδότηση από την ΣΑΤΑ σχολικών.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *