Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

Τι δήλωσαν Γιώργος Τυριακίδης και Βαγγέλης Ντίσιος μετά το συγκλονιστικό παιχνίδι Αλμωπός - Νάουσα

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

''ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΛΜΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΗΜΜΕΝΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ''




Απιστευτη νικη.Αυτο ειναι το ποδοσφαιρο.Ενω ειχαμε τον ελεγχο του ματς,δεν αντεξαμε στην πιεση του αντιπαλου και απο ενα αυτογκολ που ηταν μια κακια στιγμη στην συνεχεια δεχθηκαμε και ενα γκολ και χασαμε το εδαφος κατω απο τα ποδια μας.Θεωρω οτι η ομαδα μας ειναι απο μεταλλο.Δεν μπορω να πω πολλα λογια οι παικτες μου ειναι γεννημενοι νικητες.Η νικη αυτη ανηκει σ αυτους και αφου καταφεραν και πηραν αυτο παιχνιδι δεν εχουν να φοβηθουν τιποτα και κανεναν.Συγχαρητηρια σε ολα τα παιδια..Μενει ομως ακομη ενας τελικος στον οποιο πρεπει να εμαστε σοβαροι και συγκροτημενοι. Δεν πρεπει αν κανουμε λαθη γιατι τα λαθη πληρωνονται.


ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΝΤΙΣΙΟΣ

''ΤΟ ΜΗ ΧΕΙΡΟΝ ΒΕΛΤΙΣΤΟΝ''



Εγινε ενα συναρπαστικο παιχνιδι και απο τις 2 ομαδες ειδικα στο β ημιχρονο οπου σημειωθηκαν και 5 γκολ και αποζημιωσαν και τον κοσμο που παρακολουθησε το παιχνιδι. Δυστυχως εμεις ατυχησαμε στην τελευταια φαση και δεχθηκαμε 1 τερμα.Απο κει και περα ομως κραταμε το γεγονος οτι η ομαδα μας με νικη στην επόμενη αγωνιστικη απεναντι στην ουραγο ομαδα του Παικου Γουμενισσας θα ειναι στην Γ εθνικη .Το μη χειρον βελτιστον στην προκριμενη περιπτωση. Απο κει και περα δεν επιτρεπονται τα λαθη που καναμε αλλα πρεπει να δικαιολογησουμε και τους παικτες μας γιατι μεσα σε 15 μερες εκαννα 5 παιχνιδια.λογικο ειναι να κουραστουν.



ΧΑΡΑ ΜΑΤΕΝΤΖΟΓΛΟΥ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *