Σάββατο 14 Μαΐου 2016

Ετοιμοπόλεμος ο Αλμωπός Αριδαίας - Κάλεσμα στους φιλάθλους!

Μια ανασα πριν την εναρξη των αγωνων μπαραζ η ομαδα του Αλμωπου Αριδαιας ξεκινα τις αγωνιστικες της υποχρεωσεις στην εδρα της απεναντι στο ΠΑΙΚΟ Γουμενισσας.


Ολα ειναι ετοιμα για το παιχνιδι με τους ανθρωπους της Διοικησης να εχουν αναλαβει το οργανωτικο κομματι αφου ολα πρεπει να ειναι αριστα οργανωμενα. Η συμβολη του κοσμου παιζει πολυ σημαντικο ρολο και ετσι το καλεσμα στο φιλαθλο κοσμο της Αλμωπιας και οχι μονο εχει γινει συνθημα αφου ο Αλμωπος καλειται να δωσει τους σημαντικοτερους αγωνες της χρονιας που περασε, ωστε να κανει πραγματικοτητα τον στοχο του που δεν ειναι αλλος απο τη ανοδο στην Γ Εθνικη!



Ο τεχνικος της ομαδος Γιωργος Τυριακιδης την Παρασκευη το απογευμα μετα το τελος της προπονησης που ηταν και η τελευταια πριν τον αγωνα της Κυριακης σε συνομιλια που ειχαμε μαζι του ηταν αισιοδοξος για το κυριακατικο παιχνιδι αφου θα εχει στην διαθεση του ολους τους παικτες του χωρις ομως να ανακοινωσει την επισημη αποστολη της Κυριακης. Μας ειπε οτι ειναι ετοιμη η ομαδα να αντιμετωπισει καθε αντιπαλο και καλει τον κοσμο να βοηθησει την μεγαλη αυτη προσπαθεια του Αλμωπου.

επιμέλεια: ΧΑΡΑ ΜΑΤΕΝΤΖΟΓΛΟΥ
Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook: "Πρωταθλήματα ΕΠΣ Πέλλας"


 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *