Κυριακή 8 Μαΐου 2016

Δεν τα κατάφερε ο ΦΟΑ. Δίκαια ο ΑΟΚ Αιγινιακός στα σαλόνια της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας! [ΒΙΝΤΕΟ]

Μεγάλος νικητής και σε αυτον τον αγώνα ο ΑΟΚ Αιγινιακός αξιοποίησε στο έπακρο την έδρα του νικώντας με 64-50 τον ΦΟ Αριδαίας και πλέον πανηγυρίζει την άνοδο του στην Γ Εθνική κατηγορία μπάσκετ.


Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook: "Πρωτάθλημα ΕΚΑΣΚΕΜ"




Το Αιγίνιο από την αρχή του παιχνιδιού έδειξε ότι ήθελε περισσότερο τη νίκη, παίρνοντας νωρίς κεφάλι στο σκορ, κάτι που διατήρησε ως το τέλος. Το ημίχρονο έλειξε 31-24, με τους φιλοξενούμενους να μην μπορούν να αντιδράσουν και να ανατρέψουν την κατάσταση.


Διαιτητές : Ταρενίδης Κ., Χατζηχαρίσης Σ.

Δεκάλεπτα : Α (18 – 9), Β (31 – 24), Γ (52 – 36), Δ (64 – 50)


ΑΟΚ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Λοτζιανιώτης): Αργυρόπουλος 8(2), Μωυσίδης 13(3), Κιρκιντζώτης 3 , Βαφόπουλος 8, Δαμαλής 10(2), Παπαμιχαήλ 11, Παπουλίδης 2, Τσιάμης 4, Κολαξίδης 2, Κοντόπουλος 3(1), Τσικούρας.

ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Βάτσης): Αμπάρης 9, Αβραμίδης 6(1), Σαμαρτζίδης, Τοπαλίδης 4, Ζέρζης, Μπεγλόπουλος 8(1), Παπαβραάμ 4, Αθανασιάδης 6, Μακρόπουλος 7, Αλεξανδρόπουλος, Στρέπκος 5(1), Τζάτζης 1.



Δείτε το βίντεο του αγώνα μεσα από το κανάλι του Embolos:








emvolos.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *