Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

Σωματείο Ιδιοκτητών Φορτηγών Ν. Πέλλας: Ανακοίνωση για το Ασφαλιστικό

H κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ με την άθλια διαδικασία του κατεπείγοντος επιδιώκει να περάσει τη διάλυση της Κοινωνικής Ασφάλισης μέσα στο Σαββατοκύριακο. 

Να απαντήσουμε με την ετοιμότητά μας στις άθλιες πρακτικές της κυβέρνησης, τις μεθοδεύσεις της για να περάσει τη νέα βαρβαρότητα στη ζωή μας, στα μουγκά! Απέναντι στο νέο έγκλημα που μεθοδεύεται δεν σκύβουμε το κεφάλι! Δε συμβιβαζόμαστε με τον εφιάλτη που μας ετοιμάζουν. Απαντάμε στο ασφαλιστικό-λαιμητόμο, στην αβάσταχτη φορολογία, στο ατελείωτο κυνηγητό που μας ετοιμάζουν για τα χρέη, με τη μαζική συμμετοχή μας στο δρόμο. 

Η αγριότητα των νέων μέτρων πρέπει να συναντήσει εδώ και τώρα το μαζικό ανυποχώρητο αγώνα μας. Όλοι στους δρόμους! Έφτασε η ώρα της μάχης! Κανείς να μη λιποτακτήσει! Δίνουμε όλοι το "παρών". Δίνουμε αγώνα για να μην περάσει ο νόμος - λαιμητόμος για το Ασφαλιστικό, το νέο Φορολογικό! Δε συμβιβαζόμαστε με την εξαθλίωση, την ανέχεια, τη νέα σφαγή στη ζωή μας! Ενωμένοι, δυνατοί, με πίστη στο δίκιο μας, μπορούμε να τους αντιμετωπίσουμε! 

Ακόμα και αν η κυβερνητική πλειοψηφία μαζί με τους γνωστούς πρόθυμους ψηφίσουν τα άγρια μέτρα, με τη μαζικότητα, τη συμμετοχή, την οργάνωση και τον παλμό των συγκεντρώσεων του λαού μας μπορεί να αποτελέσει αφετηρία για την ανατροπή τους μέσα από τους αγώνες μας! Δεν σκύβουμε το κεφάλι! Δεν γονατίζουμε! Κανένας δεν γλιτώνει από τη νέα βάρβαρη επίθεση! Γυρίζουν τον λαό δεκάδες χρόνια πίσω! 

Ότι γνωρίσαμε μέχρι σήμερα από ασφαλιστικά δικαιώματα συνθλίβονται για λογαριασμό των λίγων που κατέχουν τον πλούτο. Θέλουν να ξεμπερδέψουν μια και καλή με το βαρίδι της Κοινωνικής Ασφάλισης, για να προστατευτεί και να αυξηθεί η κερδοφορία των λίγων. Παράλληλα, φέρνουν νέα φοροεπιδρομή, νέα ασήκωτα βάρη στις πλάτες μας, νέα αιμορραγία στο ήδη άθλιο εισόδημά μας! 

Σήκωσε τώρα κεφάλι! Δώσε μαχητική απάντηση στα διλήμματα που σου βάζουν η κυβέρνηση και οι υπόλοιποι που ψήφισαν το μνημόνιο! Έχουν στόχο να σε τρομοκρατήσουν. Μη δέχεσαι να σε απειλούν, να σε φοβίζουν, να σου κουνούν το δάχτυλο οι χορτάτοι, οι κλέφτες του μόχθου σου. Να μην αφήσεις τη ζωή σου, στα χέρια αυτών που διαφεντεύουν το βιός σου. 

Έχουμε τη δύναμη να τους σταματήσουμε! Αν κάνουμε πίσω δε θα σταματήσουν πουθενά! Δε θα μας αφήσουν τίποτα! Ή θα υποταχθούμε και θα τα σαρώσουν όλα ή θα τους πάρουμε στο κυνήγι! Με εμπιστοσύνη στη δύναμή μας! Εμείς παράγουμε τον πλούτο, εμείς μπορούμε να ζήσουμε καλύτερα χωρίς αυτούς που μας εκμεταλλεύονται, αυτοί δεν μπορούν να κερδίζουν χωρίς εμάς! Τα ψέματα της κυβέρνησης αποκαλύφτηκαν. 

Το έγκλημα διαρκείας είναι συμφωνημένο και συζητάνε μόνο πώς θα μας το πλασάρουν. Τέρμα στην ανοχή! Υψώνουμε τείχος αντίστασης! Έχουμε τη δύναμη να τους σταματήσουμε! Η ζωή μας, η ζωή των οικογενειών μας δεν μπορεί να είναι μόνιμα στο κρεβάτι του Προκρούστη. Μην έχεις αυταπάτες ότι αν έρθει δήθεν η ανάπτυξη θα κερδίσουμε κάτι και εμείς. Η στρατηγική που εφαρμόζεται υπηρετεί την ανταγωνιστικότητα των λίγων και προϋποθέτει τον περιορισμό του εισοδήματός μας, το τσάκισμα των δικαιωμάτων μας. Για αυτούς είναι η ανάπτυξη, για μας μόνο νέα μέτρα και εφιάλτης δίχως τέλος. Αποδείχθηκε ότι η αντιλαϊκή πολιτική δεν φτιασιδώνεται, μόνο ανατρέπεται. 

Όλοι μαζί με μαζικό, ανυποχώρητο, αγώνα διάρκειας μπορούμε να βάλουμε τέρμα στο συνεχές χτύπημα των δικαιωμάτων μας. Μπορούμε να υψώσουμε τοίχος αντίστασης και να ματαιώσουμε τον αντιλαϊκό κατήφορο. Μπορούμε να ανοίξουμε το δρόμο της ανατροπής για να έρθουν οι δικές μας ανάγκες στο προσκήνιο. 

Απαιτούμε εδώ και τώρα: 

- Ν' αποσυρθεί άμεσα το αντιασφαλιστικό έκτρωμα της κυβέρνησης. Απαιτούμε δωρεάν Υγεία - Πρόνοια, αξιοπρεπείς συντάξεις για όλους. - Αφορολόγητο όριο εδώ και τώρα όπως στους εργαζόμενους και τους αγρότες. Κατάργηση των φοροληστρικών νόμων που τσακίζουν το εισόδημά μας.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *