Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016

ΔΕΗ: Εκπτωση 15% στα τιμολόγια από την 1η Ιουλίου - Ποιους αφορά

Εκπτωση στα τιμολόγια ύψους 15% θα παρέχει στους συνεπείς καταναλωτές από την 1η Ιουλίου η ΔΕΗ, σύμφωνα με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο Εμμανουήλ Παναγιωτάκη.


Η έκπτωση αφορά τους καταναλωτές που πληρώνουν τους λογαριασμούς τους εμπρόθεσμα αλλά και αυτούς που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα διακανονισμού οφειλών που υλοποιεί η ΔΕΗ από την 1η Απριλίου. Προϋπόθεση είναι οι καταναλωτές να καταβάλουν κανονικά τις δόσεις που προκύπτουν από τον διακανονισμό.

Μιλώντας σε επιτροπή του Κοινοβουλίου, ο κ. Παναγιωτάκης υπογράμμισε ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες της ΔΕΗ εξέτασαν και επεξεργάστηκαν σχέδιο, το οποίο αναμένεται να εγκριθεί στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας την επόμενη Τετάρτη, για μείωση των τιμολογίων σε οικιακούς και επαγγελματικούς πελάτες. 
 
 
 

ΠΗΓΗ: iefimerida.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *