Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016

Δημιουργία Οδοντριατρικού Εφημεριακού Κέντρου στη Νοσοκομειακή Μονάδα Γιαννιτσών του Γ.Ν. Πέλλας

Αγαπητοί συμπολίτες μας,


σας ενημερώνουμε ότι η 3η Υγειονομική Περιφέρεια Μακεδονίας, στη προσπάθεια βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας, δημιούργησε Οδοντιατρικό Εφημεριακό Κέντρο (ΟΕΚ), στην πόλη των Γιαννιτσών για την αντιμετώπιση των έκτακτων οδοντιατρικών αναγκών.

Το Οδοντιατρικό Εφημεριακό Κέντρο (ΟΕΚ), εδρεύει στο Γενικό Νοσοκομείο Γιαννιτσών και λειτουργεί σχεδόν όλες τις ημέρες του μήνα για την αντιμετώπιση των επειγόντων οδοντιατρικών περιστατικών.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, μπορείτε να απευθύνεστε στο Νοσοκομείο μας, όλο το 24ωρο στο τηλεφωνικό μας κέντρο -τηλέφωνα επικοινωνίας : 2382350200-300 για κάθε πληροφορία σχετικά με την εφημέρευση του ΟΕΚ, ενώ στην ιστοσελίδα μας www.gng.gr, αναρτάται πρόγραμμα εφημέρευσης του ΟΕΚ κάθε μήνα και μπορείτε να πληροφορηθείτε τις ημέρες εφημερίας του μήνα καθώς και το ονοματεπώνυμο του εφημερεύοντος ιατρού.

Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ
του Γ.Ν. ΠΕΛΛΑΣ - Ν.Μ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
α/α


ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΥΤΣΟΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *